18 dage på smukke Bali inkl. fly og godt bedømt 3* hotel med lækkert poolområde og tæt på stranden for kun 5.794,-

Den spektakulære ø Bali er en af de smukkeste og mest gæstfrie i det Indiske ocean. Den frodige ø, der består af 3 vulkaner er kendt for storslået natur og kulturelle oplevelser. Sig farvel til juleræs og dårligt vejr og hej til afslapning og varme på Bali!

Hotellet vi har fundet byder udover  et lækkert poolområde og strand bl.a på en restaurant & bar/lounge på stedet samt lufthavnstransport for ca. 60,- pr. vej (pr. køretøj) – Se mere på det her:

Rejsemål: Bali, Indonesien
Rejselængde: 17 overnatninger
Afrejse: 7. december 2017
Pris per person fra Færøerne kun: 5.794,-

Har du mulighed for at rejse spontant og kan du leve med 1 stop på ca. 5 timer i København samt 2 korte stop på vej videre til Bali, så kan du komme afsted til Bali i 2,5 uger til en fantastisk pris!


Prisoversigt og links

FRA København DEN 7. – 26. december 2017 (17 OVERNATNINGER)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21039.,-| 4755,-5.794,-Vis HotelTil København & Til Bali

Ved de fleste kombinationer af afrejse mellem den 4.12-7.12 og hjemrejse mellem den 26.12-28.12 opnås den samme pris.

 

Bemærk: Åbnes Momondo på mobiltelefon, så er prisen samlet for 2 personer. Trivago viser priserne pr. nat. Der er taget højde for dette i ovenstående prisoversigt, men prisen kan ændre sig begge veje efter at rejsen er lagt op på hjemmesiden.


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede “Ozz hotel Kuta”, der modtager meget gode anmeldelser fra de tidligere gæster. (7,8 / 10 på trivago og 4 / 5 på tripadvisor)

Hotellet byder bla. på et lækkert poolområde, ligger tæt på stranden og  har restaurant & bar/lounge på stedet. Der tilbydes lufthavnstransport for ca. 60,- pr. vej (pr. køretøj)

Værelserne har bla. aircondition, daglig rengøring og satellit tv. De er 25m2 store og har udsigt til haven og poolen.

Se mere på hotellet her: Vis Ozz hotel Kuta

  • Der findes mange andre hoteller- også billigere end det af os foreslåede. Se listen igennem her: Vis alternative hoteller

Fly: via københavn

Fra Færøerne til København er billetpriserne den 7. – 26. december 1.609,- Ved nedenstående afgang er der 1 stop i København på 5t 45 min. på vej til Bali og 1 stop i København på 4t 50 min. på vej tilbage til Færøerne.  Vis fly

(Husk at man først lander en dag senere i København og at man derfor skal flyve hjem fra København den 26. december, hvis man er taget afsted fra Bali den 25. december)

Vær desuden opmærksom på, at det er ens eget ansvar, hvis man ikke når det næste fly, når de to ture er købt enkeltvist. Det kan derfor være en god ide med lange stop, så der er plads til forsinkelser.

 

Fra København til Bali er der billige billetter med 2 korte stop hos KLM. Ved det ene stop fortsætter man i samme fly. Prisen er 3.049,- ved rejsedatoerne 7. – 25. december 2017. Bagage og mad er inkluderet i prisen. Vis fly

Ved afrejse mellem den 4.12-7.12 og hjemrejse mellem den 24.12-28.12 opnås den samme pris.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

  • Eller indhent en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her

Transport

Hotellet tilbyder lufthavnstransport for 60,- pr. vej. pr. køretøj.


Yderligere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Regler for visum og pas finder I her

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Alternativt skriv til os på facebook eller udfyld formen med dine ønskede datoer, så søger vi den bedste pris for dig ud fra dine ønsker.