Rejsemål: Paris, Frankrig
Rejselængde: 4 overnatninger
Afrejse fra København den 7. december 2017
Pris ved 5 dage: 1.539,-


Prisoversigt og links

 

FRA København DEN 7. – 11. december 2017 (4 overnatninger)
PersonerHotel | FlyI alt pr. personHotelFly
21.178,- | 361,-1.539,-Vis hotelVis fly

Hotel – 1

Hotellet er godt bedømt med 7,8 / 10 på hotels.com og bliver bla. rost for renligheden og den storartede beliggenhed. Hotellet har bar og der er badekar på badeværelse. (Jeg ville anbefale at angive det som et ønske under reservationen)

Vis hotel


Hotel – 2 (+238,-)

Hotellet er ligeledes godt bedømt med 7,8 / 10 på hotels.com og bliver også rost for den storartede beliggenhed og har ligeledes badekar og en flot bar. – Igen ville jeg anbefale at bede om et værelse med badekar under bestillingen.

Vis hotel


Vil i se på andre hoteller, så finder i listen her: Vis andre hoteller


Fly: direkte

Fra København til Paris er prisen 361,- med direkte fly hos Vueling. Der er dog rigtig mange andre fly som ikke koster ret meget mere, hvis tiderne ikke skulle passe.


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk

Eller lav en forskring hos europas største rejseforsikringsselskab her


Yderligere information

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da jeg kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.