Vi finder de bedste rejsetilbud

Spa Special på Marienlyst Strandhotel for kun 1.035,-


Spa Special på Marienlyst Strandhotel for kun 1.035,- per person inkl. overnatning i værelse med havudsigt, morgenmad og adgang til spa!

Marienlyst Strandhotel tilbyder et idyllisk ophold, hvor total afslapning møder en uovertruffen spa- og wellnessoplevelse.
Med sin fantastiske beliggenhed direkte ved Øresund og med udsigt til det majestætiske Kronborg Slot, kan du forvente et uforglemmeligt ophold præget af luksuriøs velvære, hvilket understreges af hotellet modtog af Oplevelsesprisen 2022 for bedste velværeoplevelse og Årets Spa ved Danish Beauty Award 2020.
For dig, der søger spænding, byder Casino Marienlyst indenfor i et spilunivers fyldt med spænding ved roulettebordet og pokerhændernes uforudsigelighed.

 

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for 2 personer i et dobbeltværelse er 2.069,- inkl ekspeditionsgebyr hos Hotelspecials, hvilket svarer til 1.035,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365