Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Dubai for kun 5.935,-


1 uge i Dubai for kun 5.935,- per person inkl. direkte fly og lækkert 4-stjernet hotel med morgenmad, pool og central beliggenhed!

I Dubai finder man en moderne verdensmetropol med meget høj sikkerhed for sol. Udover de imponerende bygninger og fremragende shoppingmuligheder er der også fantastisk dejlige strande.

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende!

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her


Bemærk:  Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 2. – 9. sep 24 (7 nætter)
v/2 personer5.935,-


Hotel

Rotana Towers i det centrale Dubai har ikke kun en pool på stedet, men adskillige restauranter at vælge imellem og gode værelser, med en ideel beliggenhed for dem, der ønsker at udforske og opdage denne storby under deres ferie.

Ved hotellets poolområde finder du pool og jacuzzi. Efter svømning kan du nyde dejlige stunder på solstolen i skyggen under parasollen. Poolhåndklæder kan lånes. Der er også en poolbar, der er åben fra morgen til aften.

Du behøver ikke at forlade hotellet for at spise godt. Der er en buffetrestaurant, Flavours on Two, som serverer retter fra det internationale køkken. Long’s Bar pub serverer lettere retter, og à la carte-restauranten Teatro serverer asiatiske og italienske retter til middag (bordreservation kræves). Dresscode – lange bukser til mænd i restauranter. Wraps i lobbyen er stedet for lettere retter, sandwich og salater. Der serveres også gode kager til kaffen.

På 6. sal, nær poolen, finder du Elevate, en cocktailbar, hvor du kan prøve vandpibe under stjernerne, og her kan du også spise middag. Gratis wifi på hele hotellet. Gratis døgnåbent fitnessrum for dem, der ønsker at holde sig i form under ferien. Gratis hoteltransport til Dubai Mall og Dubai Outlet Mall samt La Mer-strandene. Hotellet er centralt beliggende med omkring 3 kilometer til Jumeirah Beach.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Dubai:

FRA københavn: 2. – 9. sep 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Dubai: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365