Vi finder de bedste rejsetilbud

3 dage i Lübeck for kun 821,-


3 dage i Lübeck for kun 821,- per person inkl. ophold på det 4-stjernede Hotel Vier Jahreszeiten med morgenmad samt restaurant på tagterrassen og fantastisk udsigt over byen!

Lübeck er en gammel hyggelig hansestad i det nordlige Tyskland. Med sin beliggenhed tæt på grænsen er byen i ideel køreafstand fra Danmark og dermed oplagt som weekend-destination.
Lübeck ligger ved floden Trave og er en skøn by med en lang række middelalderlige bygninger, der skaber en helt særlig atmosfære. Byen optræder på UNESCO’s verdensarvliste og er kendt for sin marcipan, gode spisesteder og shoppingmuligheder.

SE DET GODE TILBUD HER

Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.642,- for 2 personer i et dobbeltværelse hvilket svarer til 821,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside, der finder gode tilbud! – Vi modtager kommission, men det påvirker ikke din pris! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Hotel Vier Jahreszeiten, der byder på god beliggenhed i Lübeck.

Hotellet tilbyder restaurant på tagterrassen med fantastisk udsigt over byen, gratis WiFi samt nem adgang til motorvej A1. Hotel Vier Jahreszeitens værelser og suiter har aircondition, elegant badeværelse med glasindretning og regnbruser.

Fra hotellets Highlight restaurant, café og hotellounge er der panoramaudsigt over Lübeck og Trave-floden.

Gæsterne kan komme til Lübecks gamle bydel og Lübeck Station på 5 minutter i bil. Desuden kan man tage fra hotellet til byens centrum med bus.

Prisen er inkl. morgenmad.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365