Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sivota for kun 1.568,-


1 uge i Sivota for kun 1.568,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med morgenmad og god beliggenhed i gåafstand til stranden!

Sivota er et af de smukkeste steder i Grækenland. Området kaldes ofte ‘det græske Caribien’ for her finder du mange små ubeboede øer, der byder på nogle af de absolut bedste strande i Europa med blødt fint sand og krystalklart vand.

Omkring Sivota finder du et smukt bjergrigt landskab med grønne oliventræer og i byens smalle stræder finder du mange hyggelige caféer, restauranter, små butikker. Ved Sivotas havn kan du på  tavernaerne nyde en kold Mythos til lyden af bølgerne og synet af de vuggende yachter.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.568,-

 

Aalborg: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.568,-


Hotel

Filakas blev etableret som hotel i 2000, men restauranten, som åbnede i 1960, er hotellets stolthed. Her kan du nyde lækre retter som fisk og skaldyr samt moderne versioner af forskellige spaghettiretter. Hotellet ligger ved havet og tilbyder en storslået udsigt over Sivota. En kort gåtur fører dig til havnen med dens restauranter, taverner og små butikker, hvor du kan nyde livet fra første parket.

Filakas har en perfekt beliggenhed nær Sivota og havnen, hvilket giver dig mulighed for at nyde fremragende måltider og forkæle dig selv. Udover restauranten, som serverer morgenmad, frokost og aftensmad, har hotellet også en café/bar, hvor du kan starte dagen med en kop stærk kaffe. Der er gratis wifi i alle offentlige områder.

Hotellet består af bygninger i to etager fordelt over tre niveauer, hvilket medfører trapper og niveauforskelle på området. Parkering er tilgængelig på forespørgsel. Den nærmeste strand, Gallikos Molos Beach, ligger cirka 650 meter væk. Derudover er der flere badebugter omkring Sivota, såsom Megali Ammos Beach, Mikri Ammos Beach og Blue Lagoon, som alle kan nås med taxibåde.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund & Aalborg til Sivota:

 

FRA Billund: 24. jun – 1. jul 2024

 

FRA aalborg: 24. jun – 1. jul 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sivota: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365