Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i hyggelige Stade for kun 954,-


Forlænget weekend i hyggelige Stade for kun 954,- per person inkl. flot hotel med central beliggenhed og morgenmad!

Stade er en super hyggelig hansestad, der ligger mellem Cuxhaven og Hamborg. Hjertet af byen er den gamle bydel, hvor du tydeligt mærke historiens vingesus med de gamle bindingsværkshuse og smukt restaurerede købmandshuse og palæer, der ligger på rad og række langs floden Schwinge. De ældste bygninger stammer helt tilbage fra før 1500-tallet og giver byen en idyllisk stemning,

Et af de smukkeste steder i byen er fiskemarkedet i den gamle havn. Her finder du adskillige restauranter og caféer, hvor du kan nyde udsigten direkte til vandet samt mange små specialbutikker, der gør Stade til et skønt sted at shoppe.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.908,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 954,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HotelDet historiske Am Fischmarkt hotel ligger i hjertet af Stade Havn og har flot indrettede værelser og modtager flotte anmeldelser af de tidligere gæster,.

Der ligger et stort udvalg af restauranter og caféer inden for 5 minutters gang fra overnatningsstedet. og hotellet har en ideel beliggenhed til udforskning af byen.

Kirken Skt. Cosmae et Damiani og Schwedenspeicher Museum ligger begge 5 minutters gang derfra. Hotel Am Fischmarkt ligger 1 km fra Stade Togstation.

Der er gratis offentlig parkering uden for Hotel Am Fischmarkt.

Prisen er inkl. morgenmad.

Se mere her

Indtryk fra Stade

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365