Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Calabrien for kun 2.999,-


1 uge i Calabrien for kun 2.999,- per person inkl. fly og charmerende og roligt hotel med pool, fantastisk udsigt og morgenmad!

Calabrien ligger i Syditalien og er et af Italienernes egne foretrukkede rejsemål! Langs kysten finder man den ene smukke strand efter den anden og i regionen kan man opleve mange små hyggelige og autentiske byer! – Nyd f.eks. en is i den hyggelige by Tropea eller kør ind i landet og smag på nogle af de fantastiske vine regionen har at byde på.

SE det gode tilbud TIL Calabrien HER:
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 24. jun – 1. jul 24 (7 nætter)
Pris2.999,-

 


Hotel

På en skråning i udkanten af den lille landsby Santa Domenica ligger Hotel Agriturismo Ruralia. Her finder du en fantastisk, rolig beliggenhed, hvor der er tid til at komme helt ned i gear. Nyd især udsigten til det smukke italienske landskab – den er virkelig forblindende.

Hotellets ejer er tidligere arkitekt og har bygget sit eget lille paradis – og han glæder sig til at byde dig velkommen. Ud over arkitektur har han en stor passion for madlavning, og mange lokale besøger også stedet for netop restauranten! Restauranten serverer mange lokale specialiteter, og han producerer selv flere råvarer som blandt andet rødløg, citroner og appelsiner. Du kan nyde de skønne retter på terrassen med en fantastisk udsigt over vandet.

På hotellet finder du et skønt poolområde, hvor du kan nyde tilværelsen på en af de behagelige liggestole eller nyde en drink fra hotellets bar i skyggen. Hotellet har også en lille børnepool til de mindste. Fra poolområdet har du en smuk udsigt over havet.

Sådan bor du på Algriturismo Ruralia
På Algriturismo Ruralia kan du vælge at bo i hyggelige dobbeltværelser eller 2-værelses lejligheder. Alle værelserne ligger fordelt i hotellets have.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til haven: Hyggelige værelser på ca. 25 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Værelserne er indrettet med gratis WiFi, safebox, tv, køleskab, hårtørrer og aircondition. Der kan bo op til tre personer på værelset.

2-værelses lejligheder med balkon/terrasse og udsigt til haven: Store lejligheder på ca. 45 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til haven. Lejlighederne er indrettet med gratis WiFi, safebox, tv, hårtørrer og aircondition. Derudover har lejlighederne et lille tekøkken, som er udstyret med køleskab, samt seperat soveværelse og opholdsstue med mulighed for opredning. Der kan bo op til fire personer, heraf maks. tre voksne.

Pension
Opholdet er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Calabrien:

FRA Billund: 24. jun – 1. jul 24

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365