Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sveti Vlas for kun 2.244,-


1 uge i Sveti Vlas for kun 2.244,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Sveti Vlas ligger lidt nord for Sunny Beach ud til Bulgariens riviera. Her finder man et andet Bulgarien, hvor alting er roligere, og ved siden af hotellerne ligger huse, der klatrer op af de grønne bjerge. Atmosfæren er rolig og afstressende, og her finder man enkle restauranter og cafeer.

 

Se det gode tilbud her:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 22. – 29. jun 24
v/2 personer2.244,-


Hotel

Harmony Suites – Saint Vlas er et oplagt valg for dig, som sætter pris på at nyde ferien i lækre omgivelser tæt ved stranden. Harmony Suites – Saint Vlas består af lyse og moderne lejligheder, som kan rumme op til 4 personer. Saint Vlas’ udendørsarealer indbyder til afslapning i solen. Her er et dejligt poolområde med tilhørende solterrasse, og for familiens mindste er her en lille børnepool. Tæt ved lejlighederne holder den lokale bus, så du nemt kan tage på tur til den farverige strandpromenade i Sunny Beach eller tage på opdagelse i den historiske, gamle bydel i Nessebar. Med stranden få minutters gang fra lejlighederne er det også oplagt at bruge en feriedag eller to på at slappe af med sand mellem tæerne og en skøn udsigt over Sortehavet.

 

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Sveti Vlas:

FRA Billund: 22. – 29. jun 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sveti Vlas: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Sunweb.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365