Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Dorint Strandresort for kun 686,-


Ophold på det flotte 4-stjernede Dorint Strandresort for kun 686,- inkl. morgenmad!

Dorint Strandresort & Spa Ostseebad Wustrow ligger lige ved vandet i  i Nordtyskland. Det 4-stjernede hotel byder udover en skøn beliggenhed ved Østersøen også på et lækkert wellnessområde, hvor du bl.a. kan nyde spa, pool, finsk sauna, sanarium, dampbad, isfontæne, eventyrbruser og afslapningsrum. Er vejret godt skal du bestemt ikke snyde dig selv for en afslapende stund på hotellets solterrasse, hvor du kan nyde en fremragende udsigt.

Hotellet har 94 flotte og lyse værelser og anmelderrost restaurant. Området omkring hotellet er naturskønt med mange gode vandreruter.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.372,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 686,- per person. Der kan være mindre forskelle på priser på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling. Husk at vælge Laveste Pris på Trivago.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365