Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekendophold i idylliske Faaborg for kun 598,-


Weekendophold i idylliske Faaborg for kun 598,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med morgenmad og skøn beliggenhed!

Faaborg er én af Danmarks ældste og smukkeste købstæder. Byen summer af idyl og historie med sine brostensbelagte smalle stræder og velbevarede gamle huse. Faaborg ligger omgivet af Det Sydfynske Øhav, Svanninge Bakker og den dejlige sydfynske natur.
I området omkring Faaborg kan du bl.a. besøge Egeskov Slot med Danmarks smukkeste have, den fantastiske Legeskov med den enorme labyrint, udstillinger med veteranbiler, motorcykler og fly og meget  mere.

Hotel Faaborg Fjord ligger idyllisk i sydfynske omgivelser med enestående udsigt over vandet. Her kan du nyde wellnessfaciliteter som dampbad, brusetunnel, behagelige siddeplinte, saltsauna, snerum, infrarød sauna, udendørs saunatønde og infinity pool.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.195,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 598,- per person.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Hotel

Hotel Faaborg Fjord ligger idyllisk i sydfynske omgivelser med enestående udsigt over vandet. I efteråret 2020 åbnede hotellet helt nyt spa- og wellnessområde. Her kan du nyde dampbad, brusetunnel, behagelige siddeplinte, saltsauna, snerum, infrarød sauna, udendørs saunatønde og infinity pool.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365