Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos i sommerferien for kun 2.698,-


1 uge på Rhodos i sommerferien for kun 2.698,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel i gåafstand til stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra_AalborgFra_BillundKøbenhavn
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo og Bravo Tours viser den samlede pris for alle rejsende.

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Aalborg: 3. – 10. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.698,-

 

Billund: 4. – 11. aug 2024 (7 nætter)
v/2 personer3.498,-

 

København: 29. jun – 6. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer3.699,-


Hotel – Aalborg & Billund

Ambassador City er et charmerende mellemklassehotel, ideelt beliggende i hjertet af Rhodos by, kun en kort gåtur fra stranden. Her bor du i moderne værelser, og morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen. Hotellet ligger tæt på restauranter, underholdningssteder, barer og butikker, og har en snackbar/cafeteria.

Hotellet tilbyder gratis wifi og ligger i et område med bytrafik. Det er bekvemt placeret nær den vestlige strand, Windy Beach, og inden for gåafstand til Elli-stranden på den østlige side. Havnen og den gamle bydel ligger kun omkring en kilometer væk.

 

SE det gode tilbud her
Fra_AalborgFra_Billund

Hotel – København

Hyggeligt, atmosfærefyldt lejlighedshotel – mange danske stamgæster

Vil du opleve den græske gæstfrihed og varme på tætteste hold, så skal du bo på Ilyssion. Her står værtsfamilien på pinde for at gøre din ferie til en succes. Hotellet ligger i dejlige og fredelige omgivelser, midt i en appelsinlund, i et roligt område af Ialyssos. Den skønne strand ligger ikke langt borte – du kan faktisk gå dertil på godt fem minutter. Netop af disse årsager, har vi udvalgt hotellet til at være en del af vores Bravo Lokal-koncept.

I det hyggelige receptionsområde er der både en bar og en lille kiosk, hvor I kan købe drikkevarer og is, som I kan nyde både i receptionen og i lejlighederne. Snyd ikke jer selv for et glas friskpresseret appelsinsaft lavet på Hr. Tassos egne appelsiner, der dyrkes ved hotellet. I receptionen er det også muligt at se dansk tv.

Til lejlighederne hører et dejligt poolområde med separat børnepool, hvor I rigtig kan nyde ferielivet og slappe helt af. Her er kort sagt fred og ro, men får I lyst til mere liv omkring jer, er der blot fem minutters gå tur til byen, hvor I finder flere gode restauranter.

Hotellet ligger i dejlige og fredelige omgivelser, midt i en appelsinlund, i et roligt område af Ialyssos. Den skønne strand ligger ikke langt borte, du kan faktisk gå dertil på godt fem minutter. Ilyssion er et hyggeligt familiehotel med en dejlig atmosfære og en god beliggenhed, hvis du vil bo i fredelige omgivelser.

Værtsfamilien tænder i løbet af ugen op i grillen og byder på græske specialiteter, souvlaki og grillkylling (disse mod betaling). Hyg jer ved poolen i de lune sommeraftener med en god kold Mythos, et glas vin og lækker græsk grillmad.

Lejligheder Ilyssion er absolut et af vores mest populære valg blandt stamgæster!

 

SE det gode tilbud her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

På apollo og Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund, København & Aalborg til Rhodos:

FRA Aalborg: 3. – 10. jul 2024

 

FRA billuNd: 4. – 11. aug 2024

 

FRA København: 29. jun – 6. jul 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo og Bravo Tours!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365