Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Gilleleje Badehotel for kun 498,-


Ophold på Gilleleje Badehotel for kun 498,- per person inkl. morgenmad!

Gilleleje Badehotel troner på toppen af en 30 meter høj klint ved Sjællands nordligste punkt, Gilbjerghoved. Her får du en enestående udsigt over vand og land, hvor du kan se helt til Kullen i Sverige.
Stranden ligger lige foran hotellet og det er skønt at tage en forfriskende dukkert i det blå Kattegat. Du kan også søge ned i hotellets Badeafdeling, hvor du kan nyde Maghoni-saunaen eller lade musklerne afspændes i Dampbadet.
Gilleleje Badehotels hvide hovedhus med blåmalede balkoner blev opført i 1908 og atmosfæren fra begyndelsen af 1900-tallet er bevaret gennem den nænsomme renovering af hotellet. Hotellet er lyst og hyggeligt med svenskinspirerede møbler, kurveflet og mønstrede tapeter med almueblå og hvid som de gennemgående farver.

 

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 995,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 498,- per person.

Der er flere alternative datoer med billige priser. Vi har samlet et udpluk længere nede på siden.

Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Se mere her:

SPAR 20% PÅ MOBILABONNEMENTet HOS EESY!

Har du brug for et mobilabonnement, der inkluderer data i EU?

Så har vi et fantastisk tilbud til dig! Med vores rabatkode REJS365kan du spare 20% hos eesy. For eksempel kan du få et abonnement med fri tale, 30 GB data og 20 GB EU data for kun 87,- kr. pr. måned.

SE MERE HER:


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365