Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Calabrien med halvpension for kun 3.499,-


1 uge i Calabrien for kun 3.499,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med halvpension, pool og god beliggenhed nær stranden!

Calabrien ligger i Syditalien og er et af Italienernes egne foretrukkede rejsemål! Langs kysten finder man den ene smukke strand efter den anden og i regionen kan man opleve mange små hyggelige og autentiske byer! – Nyd f.eks. en is i den hyggelige by Tropea eller kør ind i landet og smag på nogle af de fantastiske vine regionen har at byde på.

SE det gode tilbud TIL Calabrien HER:
Bemærk: Bravo Tours viser den samlede pris for to personer.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 17. – 24. jun 24 (7 nætter)
Pris3.499,-

 


Hotel

Lejligheder midt i en grøn og rolig have

Villaggio Old River er et familieejet lejlighedshotel, der er bygget op som en lille landsby. Det ligger midt i den idylliske region Capo Vaticano kun ca. syv kilometer fra den hyggelige by Tropea, der klart er et besøg værd. Hotellet tilbyder at arrangere shuttlebus til byen mod betaling. Byen er enormt charmerende og oplagt til lange slentreture og timelange restaurantbesøg.

Hotellet byder på mange faciliteter bl.a. restaurant og legeplads. Poolen ligger indrammet af en grøn og frodig have, og her kan du slappe helt af eller se børnene lege i den integrerede børnepool.

Er du mere til strand, kommer du nemt til den nærliggende sandstrand Torre Marino til fods – blot 250 meter fra hotellet. På stranden er det muligt at leje solstole og parasol.

På hotellet er der en minifodboldbane, tennis- og volleyballbane samt bordtennisbord. Alle faciliteterne er til fri afbenyttelse om morgen/formiddagen, men mod betaling om aftenen.

Hotellet har en restaurant, der en gang om ugen serverer en særlig calabrisk middag og en bar, der serverer kolde og varme drikke.

SE MERE HER:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Bravo Tours har vi fundet et godt tilbud fra Billund til Calabrien i juni måned!

FRA Billund: 10. – 17. jun 2024

 


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen på Bravo Tours.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365