Vi finder de bedste rejsetilbud

4 dage i Apulien for kun 709,-


4 dage i Apulien for kun 709,- inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og morgenmad!

Apulien ligger i det sydlige Italien på støvlelandets hæl og er italienernes eget foretrukne feriested. Området er et skatkammer af oplevelser som de charmerende hvide byer, gyldne sandstrande, imponerende kirker, overvældende bjergrygge og magiske borge.

SE det gode tilbud HER:
Bemærk: Husk at lade flysøgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 16. – 19. jun 2024
HOTEL511,-
FLY198,-
I ALT709,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.022,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 511,- per person.

 


Hotel

Hotellet ligger i en masseria fra det 19. århundrede i hjertet af Valle d’Itria i Alberobello, omgivet af egetræer og gamle oliventræer på over 42 hektar græsareal. Området er blevet anerkendt som “menneskelig arv af uvurderlig værdi” af UNESCO og tilbyder derfor en række historiske og kulturelle steder midt i sit store landskab.

Efter en lang dag kan du slappe af på hotellet med en drink fra baren eller et måltid i restauranten og nyde den fortryllende udsigt over det naturlige landskab, der omgiver hotellet.

 

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige billetter til Bari i Apulien:

FRA billund: 16. – 19. jun 2024


Apulien


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Apulien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365