Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Celle for kun 989,-


Forlænget weekend i Celle for kun 989,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med pool, god beliggenhed og morgenmad!

Celle er en super hyggelig by med mere end 500 bindingsværkshuse, hvor mange stammer helt tilbage fra 1500-tallet. Op igennem historien har lykken tilsmilet Celle og byen er sluppet billigt fra tidernes mange krige. Derfor står de mange fredede og velbevarede bindingsværkshuse intakt og danner en historisk tidslomme og en meget stemningsfuld ramme for en weekendtur.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.977,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 989,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

 

Beliggende i et særdeles fredfyldt område, blot 5 minutters gang fra Celles historiske gamle bydel ligger Hotel Caroline Mathilde.

Det flotte 4-stjernede hotel tilbyder et sofistikeret og stiligt miljø med vægt på det individuelle. Et nyt wellness område med pool, finsk sauna, tepidarium, oplevelsesbrusere, samt opvarmede liggestole giver mulighed for skøn afslapning.

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365