Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend på Sicilien for kun 814,-


Forlænget weekend på Sicilien for kun 814,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Skønne Sicilien er en sand perle. Middelhavets største ø er ideel hvis du både vil nyde en badeferie på fantastiske strande og samtidig ønsker en aktiv ferie, hvor du kan vandre på vulkaner, nyde storslåede naturparker og besøge spændende kulturhistoriske monumenter.

SE det gode TILBUD HER:
Fra_Billund
Bemærk: Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

billund: 25. – 28. maj 2024
HOTEL586,-
FLY228,-
I ALT814,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 1.172,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 586,- per person.

 


Hotel

 

Vi har tget udgangspunkt i det 4-stjernede Tus’Hotel, der ligger i Tusa, 400 meter fra stranden, og har udendørs pool og restaurant.

Samtlige værelser har minibar, aircondition og fladskærms-tv med satellitkanaler, eget badeværelse med bruser og hårtørrer og gratis WiFi.

Hotellet får flotte anmeldelser af de tidligere gæster.


 

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige flybilletter fra Billund til Sicilien:

Fra Billund 25. – 28. maj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Sicilien: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej evt en bil. Den kan bestilles her:

 

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES NYE APP HER

 


Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365