Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i Hamborg for kun 858,-


3 dages forlænget weekend i Hamborg for kun 858,- per person inkl. 4-stjernet hotel med morgenmad!

Kun en kort køretur fra Danmark ligger Tysklands næststørste by Hamborg. Byen bliver ofte kaldt “Nordeuropas Venedig”, da den bliver gennemskåret på kryds og tværs af utallige kanaler og floden Elben. Hamborg er som skabt til en weekendrejse. Her finder du et mix af klassiske gamle bygninger og ny vovet arkitektur og byen er lige noget for dig, hvis du er til shopping, kulturoplevelser eller bare nyder at opleve en energisk storby med sin helt egen karakter.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.717,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 858,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Leonardo Hotel Hamburg City Nord hotel ligger over for Stadtpark-haven og byder på gratis wellness-faciliteter, gratis wi-fi overalt samt à la carte-restaurant med havestue. De moderne værelser på Leonardo Hotel Hamburg City Nord har 32″ fladskærms-tv, gratis Sky-satellitkanaler, mørklægningsgardiner og skrivebord.

Gæsterne har gratis adgang til Leonardo Hotel Hamburg City Nords spa Vitalis som har sauna samt dampbad og i godt vejr kan du slappe af på den rummelige sommerterrasse.

Der ligger mange cykel- og løberuter i nærheden af Leonardo Hotel Hamburg City Nord. Busstoppestedet Dakarweg ligger lige ud for Leonardo Hotel Hamburg City Nord. Det giver nem adgang til Rübenkamp S-togstationen 800 m derfra der kører mod byens centrum.

Prisen er inkl. morgenmad.

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Hamborg. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365