Vi finder de bedste rejsetilbud

Billige fly til Svalbard for kun 1.698,- t/r!


Billige fly til Svalbard for kun 1.698,- t/r!

Øgruppen Svalbard ligger mellem det norske fastland og Nordpolen. Her vil du opleve rå og spektakulær natur, uendelige horisonter, larmende stilhed og et fascinerende dyreliv.

Hovedbyen på Svalbard hedder Longyearbyen, der er en farverig, og moderne by med aktiviteter, hoteller og restauranter for enhver smag. Du kan bl.a. spise lokale delikatesser som svalbardrype, rensdyr, ishavstorsk og ishavsrødding sammen med lokale krydderurter og svampe fra tundraen.
Fra oktober til februar dukker nordlyset ofte op og dekorerer himlen i ubeskrivelige farver og former. Et helt magisk syn.
Svalbards varierede og uberørte landskab kan f.eks. beundres til fods, på snescooter eller ski, eller du kan opleve de mange enorme gletsjere på en guidet tur fra søsiden.
Du kan også tage med på guidet gletsjervandring og udforske magiske isgrotter, der daterer helt tilbage til istiden. Husk at tage en guide med for Svalbard er isbjørnenes rige.

se det gode tilbud her:
Bemærk: Husk at lade flysøgningen blive helt færdig! Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 5. – 9.  okt 2024
HOTEL
FLY1.698,-
I ALT1.698,-Pris pr. person ved 2 personer

Hotel

 

Find dit hotel på Svalbard her:

 

se mere her:

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Vi har fundet billige billetter til Svalbard:

FRA København: 5. – 9.  okt 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Svalbard: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Lej f.eks. en bil. Det er billigt og kan bestilles her:


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365