Vi finder de bedste rejsetilbud

Weekend i Göteborg for kun 509,-


Weekend i Göteborg for kun 509,- per person inkl. flot 4-stjernet hotel med morgenmad og central beliggenhed!

Reservér ophold med en rabat på 35-50% under Elite hotels Flash sale. Du opnår større rabatter ved at booke flere nætter og optjener du dobbelt point på hele dit ophold. Skal bookes senest den 29. april kl. 23.59.

Göteborgs idylliske kanaler, smukke bygninger, livlige kvarterer, og mange grønne områder gør byen til en indbydende, afslappet og anderledes storby, hvor du kan bruge mange hyggelige timer. Göteborg byder på ufattelig smuk skærgårdsnatur og et centrum med små specialbutikker, gallerier, restauranter, caféer og hyggelige konditorier.

Se det gode tilbud her

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Priserne er i SEK. 1 SEK = 0,64 DKK. Den samlede pris for opholdet er 1.591,- SEK (1.017,- DKK) for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 509,- DKK per person.

Elite hotels flash sale med 35-50 % rabat skal bestilles senest den 29. april kl. 23.59. Der er mere end 40 hoteller at vælge mellem i flash sale. Se dem alle her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 4-stjernede Elite Plaza hotel, der modtager fremragende bedømmelser af de tidligere gæster og inkluderer morgenmad, byder på flotte værelser samt central beliggenhed i Göteborg.

Der er mange datoer at vælge mellem, men vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 22. – 24. juni. Den samlede pris for opholdet er 1.591,- SEK (1.017,- DKK) for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 509,- DKK per person.

Elite Plaza Hotel er et unikt boutiquehotel beliggende i en elegant paladslignende bygning fra 1889 i hjertet af Göteborg. Bygningens originale detaljer, som smukke stuklofter og mosaikgulve, er omhyggeligt bevaret og går i harmoni med moderne kunst og design. Hotellet har 127 værelser, der alle er indrettet i en stil, der kombinerer international flair med klassisk skandinavisk design, hvilket skaber en unik atmosfære.

Hotellet ligger i en fredelig og behagelig del af byens centrum, hvor man har gåafstand til blandt andet Centralstationen, GöteborgsOperan samt et væld af shoppingmuligheder og restauranter.

 

SE MERE HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Reservér ophold med en rabat på 35-50% under Elite hotels Flash sale. Du opnår større rabatter ved at booke flere nætter og optjener du dobbelt point på hele dit ophold. Skal bookes senest den 29. april kl. 23.59.

Gå ikke glip af årets mest spændende tilbud hos Elite hotels! Book dit næste ophold hos Elite Hotels til en uovertruffen pris under Elite hotels flash sale, der løber indtil 29. april. Som medlem får du 35-50% rabat på deres eksklusive hoteller over hele Sverige, når du booker mindst to på hinanden følgende nætter i perioden 20. juni til 18. august 2024. Jo flere nætter du booker, desto større bliver din rabat.

Indloger dig på et af deres centralt placerede hoteller og oplev en sommer i nye omgivelser. Nyd en generøs morgenbuffet hver morgen, som forbereder dig til en perfekt dag. Gratis WiFi er inkluderet under hele dit ophold.

 • 35% rabat ved booking af 2 på hinanden følgende nætter fra mandag til lørdag
 • 40% rabat ved booking af 3 på hinanden følgende nætter fra mandag til lørdag
 • Op til 50% rabat på søndage og den 20.-22. juni, når der bookes en yderligere nat
 • Dobbelt point for medlemmer af Elite Hotels Rewards. Bemærk, at ekstrapoint i denne kampagne kun er gyldige i et år.
 • Morgenmad og WiFi er inkluderet.

VILKÅR

 • Gælder ved ophold på mindst 2 på hinanden følgende nætter
 • Gælder i perioden 20. juni til 18. august 2024
 • Kan bookes fra kl. 09:00 den 25. april til kl. 23:59 den 29. april 2024
 • Betaling ved hotellet
 • Kan annulleres frem til kl. 14:00 på ankomstdagen
 • Børn op til 9 år overnatter gratis i eksisterende senge. Ønskes en ekstra seng, tilføjes et gebyr på SEK 100 pr. nat. For børn mellem 10-13 år tilføjes et gebyr på SEK 100 pr. nat for en ekstra seng.
 • Startprisen refererer til den gennemsnitlige pris per nat i et dobbeltværelse
 • Tilbuddet gælder kun for nye bookinger efter tilgængelighed og kan ikke kombineres med andre tilbud
 • Gælder på Elite Hotels, By Elite, City Hotel Örebro og Hotel Bishops Arms
 • Kun bookbart for medlemmer af Elite Hotels Rewards.

HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365