Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Side med Ultra all inclusive for kun 3.359,-


1 uge i Side med Ultra all inclusive for kun 3.359,- per person inkl. fly og moderne 5-stjernet hotel med pools, vandpark og god beliggenhed i gåafstand til stranden!

Side er et charmerende og hyggeligt rejsemål. Byen ligger mellem Antalya og Alanya og her kan man nyde de fantastiske badestrande og de dejlige restauranter og caféer, der ligger langs strandpromenaden. I den gamle bydel støder man på charmerende stenhuse og i området omkring Side kan man finde flere spændende historiske attraktioner.

Se de gode tilbud til Side her:
Fra_BillundKøbenhavnFra_Aalborg
Bemærk: Der skal evt. klikkes til siden på Sunweb og vælges den rigtige dato for at opnå den bedste pris.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Fra BILLUND: 19. – 26. MAJ 24 (7 nætter)
Pris3.359,-

 

Fra KØBENHAVN: 15. – 22. maj 24 (7 nætter)
Pris3.809,-

 

Fra Aalborg: 19. – 26. maj 24 (7 nætter)
Pris5.669,-


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i Hotel Armella Hill, der er et moderne hotel i den populære by Side. Hotellet har flere swimmingpools, og inden for 10 minutters gang er du ved en smuk strand med klart, blåt vand. Du kan nyde god mad og lækre drinks på flere barer; skal det være poolbaren ved den smukke pool eller loungebaren på hotellet? De komfortable værelser er fuldt udstyrede og, ligesom hotellet, stilfuldt indrettede.

De omfattende buffeter byder på noget for enhver smag, og i den tyrkiske restaurant kan du nyde lokale retter. Når den lille sult skal stilles, kan du besøge konditoriet og strand-snackbaren. Er du i humør til lidt ekstra afslapning? Du kan bestille en behandling i wellnesscentret, hvor der tilbydes forskellige ansigts- og kropsbehandlinger samt massage. Der er også tyrkisk bad, sauna, fitnesscenter og indendørs pool. For dem, der elsker sport, er der masser at lave på hotellet og i området, f.eks. beachvolleyball, vandsport, aerobic og dart. Børnene kommer bestemt heller ikke til at kede sig, for udover vandparken er der en miniklub, hvor de kan være kreative og lege. Om aftenen er der levende musik, karaoke og en natklub for voksne.Hele familien vil få en fantastisk tid her!

Se mere her:
Fra_Billund København Fra_Aalborg


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

På Sunweb har vi fundet et godt tilbud fra Billund, København og Aalborg til Side:

 

FRA Billund: 19. – 26. maj 24

 

FRA KØBENHAVN: 15. – 22. maj 24

 

FRA BILLUND: 19. – 26. maj 24

TRANSPORT

Transfer kan tilkøbes på Sunweb.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Side. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:

 


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365