Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Fuerteventura for kun 2.297,-


1 uge på Fuerteventura for kun 2.297,- per person inkl. fly og 4-stjernet hotel med pool, beliggenhed tæt på stranden og morgenmad!

Fuerteventura er den næststørste af de kanariske øer. Tempoet er lavere end på naboøerne Tenerife og Gran Canaria og store dele af øen er stadig ganske uberørte af turismen, hvorfor det er en god idé at leje en bil på rejsen, så du selv kan rejse rundt på øen og opdage små, gemte strande, restauranter i bjergene eller måske besøge den gamle hovedstad Betancuria. Fuerteventura er med gode veje og korte afstande som skabt til eventyr på egen hånd.

SE de gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo angiver den samlede pris for alle rejsende! – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 30. apr – 7. maj 24 (7 nætter)
Pris2.297,-

 

Billund: 30. apr – 7. maj 24 (7 nætter)
Pris2.698,-


Hotel

Coral Cotillo Beach er et skønt hotel ved den fine strand Los Lagos Beach i Cotillo på Fuerteventura. Her findes et stort poolområde, stranden er kun et stenkast væk, og på kun få minutter kan du gå ind til den charmerende fiskerby Cotillo. For en ekstra bekvem ferie kan du tilkøbe halvpension.
SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Fuerteventura:

FRA københavn: 30. apr – 7. maj 24

 

FRA Billund: 30. apr – 7. maj 24

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Fuerteventura. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365