Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Naxos for kun 2.983,-


1 uge på Naxos for kun 2.983,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med lækker pool, morgenmad og beliggenhed lige ved stranden!

Naxos er den største af Kykladerne, og man kommer hertil med båd fra Santorini. Øens landskab er meget varieret med høje bjerge, små byer og dybe grønne dale. Det er en frodig og smuk ø, der lever godt af sine naturrigdomme.
Naxos er et sandt badeparadis for alle aldersgrupper. Her findes masser af plads på de kilometerlange, gyldengule og lavvandede strande. For den aktive findes gode muligheder for vandski og windsurfing. For den, som bare vil slappe af og sole, findes hyggelige og næsten uberørte badebugter.

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende! – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. maj – 1. jun 24
v/2 personer2.983,-


Hotel

Plaza Beach er det ideelle valg for dem, der søger hvide stenhuse og en varm, indbydende atmosfære. Dette hotel praler med et fortryllende poolområde, hvor du finder både en swimmingpool og en separat børnepool, alle indrammet af en smuk, grøn have. Udover dette kan du også forkæle dig selv med en tur i jacuzzien eller et træningspas i fitnessrummet, alt sammen inden for hotellets grænser. Og med den fantastiske sandstrand kun få minutters gang væk er det let at forstå, hvorfor Plaza Beach er en favorit blandt gæsterne.

Hotel Plaza Beach består af fire charmerende bygninger, der følger den traditionelle kykladiske arkitektur og er smukt indlejret i en frodig have tæt på stranden. I denne have finder du også hotellets imponerende poolområde, komplet med pool, separat børnepool og jacuzzi, alt sammen omgivet af solstole og parasoller for din komfort. Der er også en bekvem pool-/snackbar, hvor du kan nyde forfriskninger og lette måltider.

Indendørs kan du finde en restaurant og et opholdsrum med tv, mens wifi er tilgængeligt i receptionen. Der er også fitnessfaciliteter tilgængelige, og for dem der ønsker lidt ekstra forkælelse, tilbyder hotellet en spa med sauna og hamam mod betaling. Den nærliggende sandstrand er kendt som en af de bedste på Naxos og tilbyder solstole og parasoller til leje. I nærheden af hotellet finder du også et udvalg af taverner og vandsportsaktiviteter. Naxos by ligger cirka 9 km væk, hvilket gør det til en overkommelig udflugt, hvis du ønsker at udforske øens charme.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Naxos:

FRA københavn: 25. maj – 1. jun 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Naxos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.

Apollo anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Santorini/Naxos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Santorini.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365