Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Karpathos for kun 1.798,-


1 uge på Karpathos for kun 1.798,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool og gåafstand til stranden!

Karpathos er en smuk og langstrakt ø beliggende mellem Kreta og Rhodos i den sydlige del af Det Ægæiske Hav. Den fredelige ø byder på masser af strande, maleriske små byer, dramatisk natur og krystalklart vand – det perfekte sted til en rigtig afslappende ferie.

SE de gode tilbud til Karpathos HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo angiver den samlede pris for alle rejsende! – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 23. – 30. maj 24 (7 nætter)
Pris1.798,-

 

Billund: 23. – 30. jun 24 (7 nætter)
Pris2.103,-


Hotel

Vergina Hotel ligger smukt placeret i udkanten af Karpathos by og byder på en vidunderlig oase ved poolområdet, som er en klar favorit blandt gæsterne. Her kan du nyde dejlige timer med afslapning og solbadning. Til de små gæster er der endda en separat børnepool til rådighed. Hotellet nyder en kort afstand til både stranden og byens centrum, hvilket giver dig mulighed for at følge dine impulser og udforske alt, hvad dagen måtte bringe.

Omgivelserne omkring Vergina Hotel er præget af ro og fred, perfekt til en afslappende ferieoplevelse. Det skønne poolområde er omgivet af frodige træer og farverige blomster, og her finder du også solstole og parasoller til din komfort. Der er en praktisk snackbar tilgængelig i løbet af dagen, og hotellet tilbyder gratis wifi, selvom receptionens åbningstider er begrænsede. Mulighed for at deponere værdigenstande i receptionen mod betaling. Vær opmærksom på, at der er små niveauforskelle på hotellets område, og adgangen til stranden og byen indebærer en stejl bakke.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Karpathos:

FRA københavn: 23. – 30. maj 2024

 

FRA Billund: 23. – 30. jun 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Karpathos. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365