Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Alonissos for kun 2.352,-


1 uge på Alonissos for kun 2.352,- per person inkl. fly og godt 3,5-stjernet hotel med morgenmad, pool og beliggenhed tæt på stranden!

Alonissos er det perfekte valg for dig, der søger en afslappende ferie med dejlige strande og smukke omgivelser. På Alonissos er vandet krystalklart og på strandene er der ikke mange turister. Øen er oplagt til dig, der nyder en skyggefuld stund under parasollen, og til dig der søger store naturoplevelser. Efter solen er gået ned, er her et godt udvalg af barer og restauranter.

 

SE det gode tilbud HER:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 18. – 25. maj 24 (7 nætter)
v/2 personer2.352,-

 

København: 25. maj – 2. jun 24 (7 nætter)
v/2 personer2.329,-

 


Hotel

Hotel 4 Epoches er ideelt beliggende ved centrum af Steni Vala, med den charmerende småstensstrand Glyfa kun 300 meter væk. Hotellet, der er fordelt over flere bygninger, omgiver et smukt poolområde midt i komplekset. Gæsterne kan nyde solen på de tilgængelige solstole, under parasoller, og med poolhåndklæder inkluderet. Ved siden af poolen finder du en hyggelig poolbar, der serverer et udvalg af varme og kolde drikkevarer.

Der er også en restaurant på hotellet, hvor morgenmaden serveres om morgenen, og som er åben til frokost og middag. Derudover er der en loungebar, hvor gæsterne kan slappe af med deres foretrukne drikkevarer. Hotellet tilbyder desuden et fitnessrum med et udvalg af træningsudstyr tilgængeligt.

Gratis wifi er tilgængeligt på hotellet, selvom der kan være trapper og niveauforskelle rundt omkring på ejendommen. Hotellet tilbyder transport til og fra havnen på ankomst- og afrejsedagen, men det er værd at bemærke, at der kun er elevator i hovedbygningen.

I det nærliggende fiskerleje Steni Vala kan gæsterne opleve den smukke natur og olivenlunde. Der er også et udvalg af taverner, supermarkeder og cafeer i nærheden. I højsæsonen kører der busser to gange om dagen til hovedlandsbyen Patitiri på Alonissos, som ligger 10 km væk.

SE mere HER:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Alonissos:

FRA københavn: 18. – 25. maj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Alonissos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365