Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Parga for kun 1.998,-


1 uge i Parga for kun 1.998,- per person inkl. fly og godt 3,5-stjernet hotel med pool og god beliggenhed i gåafstand til stranden!

Pargas perfekte beliggenhed ved vandet og det varierede kystlandskab med småøer og bugter skaber optimale rammer for en dejlig ferie. Parga tilbyder fine strande, skønt badevand og græsk hverdagsliv på hvert et gadehjørne. Samtidig får du en fornemmelse af byliv, hvor du kan slentre rundt i små, snørklede gader og slappe af på den lille hyggelige havn.

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Der er mange rejser at vælge mellem. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 27. maj – 3. jun 24 (7 nætter)
Pris1.998,-

 

billund: 17. – 24. jun 24 (7 nætter)
Pris2.075,-


Hotel – København

Bella Vista Parga er et charmerende lejlighedshotel beliggende blandt frodige oliventræer, kun 800 meter fra den smukke Lichnosstrand. Dette hotel ligger højt og byder på en fantastisk havudsigt fra poolområdet, som også omfatter en børnepool, solstole og parasoller. Derudover er der en poolbar, der tilbyder enkle måltider.

Selvom Parga by ligger ca. 3 kilometer væk, tilbyder hotellets placering i et kuperet landskab en perfekt mulighed for at udforske områdets attraktioner med lejebil, herunder adskillige nærliggende strande. For dem uden bil, kører hotellets minibus fem gange dagligt til og fra Parga mod et gebyr, og der er også lokalbusforbindelser tilgængelige.

Hotellets faciliteter omfatter en reception, der er åben fra kl. 08.00 til 23.00, og gratis wifi på fællesområder. Bemærk, at trafik fra en nærliggende vej kan være forstyrrende.

Fra København:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel – Billund

Hotel Tropical i Parga er ideelt placeret inden for gåafstand til både stranden og byens centrum, hvilket gør det til et fremragende valg for dem, der ønsker at være tæt på byens mangfoldige restauranter, barer og butikker. Dette lejlighedshotel er beliggende på en høj bakke og er omgivet af olivenlunde, hvilket tilføjer en naturlig charme til stedet.

Hotellet byder på en dejlig have med en pool, der inkluderer en børnesektion, samt solstole og parasoller for en afslappende dag. Der er også en poolbar, som fungerer som hotellets reception. For dem, der søger lokale varer, ligger hotellet nær både minimarkeder og autentiske taverner.

Det er kun ca. 800 meter til Piso Krioner-stranden, hvor gæsterne kan nyde strandfaciliteter som solstole og parasoller mod et gebyr.

Fra_Billund:

 


FLY

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Parga:

 

FRA København: 27. maj – 3. jun 2024

FRA billund: 17. – 24. jun 2024


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i omkring Parga. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365