Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Samos for kun 2.498,-


1 uge på Samos for kun 2.498,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og beliggenhed lige ved stranden!

Samos ligger længst mod øst i det Ægæiske Hav, og det er en af de grønneste og mest mangfoldige græske øer. Her finder I over 300 strande, men også naturlige kilder i bjergene der giver vand til platantræerne, olivenlunde, citrustræer og vingårde.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra BillundFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

Billund: 22. – 29. jun 24 (7 nætter)
Pris2.498,-

 

København: 22. – 29. jun 2024 (7 nætter)
Pris3.259,-


Hotel


Ved foden af majestætiske bjerge og ved kystens brus ligger det charmerende Agrilionas Hotel. Her finder du alle ingredienser til en afslappende ferie. Hvorfor ikke begynde dagen med at stå op sammen med solen og udforske den betagende natur i området, før du drager ned til stranden for dagens første dukkert? En autentisk græsk restaurant ligger i nærheden og serverer lækre græske retter.

Agrilionas lejlighedshotel nyder en fremragende beliggenhed i Votsalakia med panoramaudsigt over både havet og bjergene. Her bor du kun et stenkast fra stranden. Hotellet består af syv charmerende bygninger, der sammen danner et hyggeligt hotelområde. Omkring poolen er der en separat børnepool samt solsenge og parasoller til rådighed. Der tilbydes håndklædeservice mod et tillægsgebyr. Gratis wifi er tilgængeligt i receptionen og ved poolområdet, og det er muligt at deponere værdigenstande i receptionen mod betaling. Receptionen har åbent fra cirka kl. 07.00-13.00 og kl. 18.00-21.00. Centrum af Votsalakia ligger kun et stenkast væk, hvor du kan nyde stemningen på en traditionel taverna. Ved ankomst/afrejse standser bussen ca. 50 meter fra hotellet, og bagagen skal selv transporteres. Lejligheder i den nyere del af hotellet er under opførelse siden foråret 2023 og er placeret i en to-etagers bygning uden elevator.

SE mere HER:
Fra_BillundFra København


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Samos:

FRA billund: 22. – 29. jun 24

 

FRA København: 22. – 29. jun 2024


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Samos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365