Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Gran Canaria for kun 2.755,-


1 uge på Gran Canaria for kun 2.755,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool og i gåafstand til stranden!

Gran Canaria er den 3. største af de kanariske øer og er kendt for sit behagelige klima, smukke strande, og varierede landskaber, der spænder fra bjergkæder til frodige dale og ørkenlignende områder. Det er et populært turistmål med pulserende feriesteder som Playa del Inglés og kulturelle seværdigheder som Las Palmas. Øen tilbyder også et væld af udendørsaktiviteter som vandreture, surfing og dykning.

 

SE det gode tilbud her
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 22. – 29. maj 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.755,-

 


Hotel

Corona Blanca er et kendt lejlighedshotel beliggende tæt på Kasbah shopping- og underholdningscenter. Hotellet grænser op til den svenskejede Café de Paris, kendt for at servere øens bedste kaffe. Gæsterne kan nyde en opvarmet pool, og efter en dag i solen er det behageligt at vende tilbage til de rummelige 2-værelses lejligheder.

Hotellet tilbyder et indbydende poolområde med en opvarmet pool om vinteren, der opretholdes på mindst 22 grader, selvom temperaturen kan falde i de tidlige morgener og aftener samt under dårligt vejr. Derudover findes der en separat børnepool, liggestole, parasoller og en poolbar.

Mod betaling er der adgang til wifi, billard og et vaskerum. Indenfor hotellets bygninger ligger den italienske restaurant Rimini og Café de Paris, som ikke er en del af hotellet, men stadig værd at besøge. Cirka 100 meter fra hotellet ligger Kasbah centret, som byder på restauranter, barer, shoppingmuligheder og et livligt natteliv, hvilket kan være forstyrrende for nogle gæster. Der er elevator på stedet og ca. 600 meter til den fine sandstrand. Området er præget af bytrafik.

 

SE det gode tilbud her

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Gran Canaria:

FRA København: 22. – 29. MAj 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Gran Canaria: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:

 


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365