Vi finder de bedste rejsetilbud

12 dage på Phi Phi for kun 4.963,-


12 dage på Phi Phi for kun 4.963,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool!

Phi Phi-øerne er nogle af Thailands smukkeste øer med fantastiske klippeformationer, helt kridhvide strande og krystalklart vand. Phi Phi er et tropisk paradis, der ligger ud fra den thailandske vestkyst mellem Krabi og Phuket. Øerne har flere glimrende snorkle- og dykkersteder og lokker med et farverigt undervandsliv.

 

SE det gode tilbud til phi phi HER:
København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

København: 9. – 21. maj 24 (11 nætter)
HOTEL1.280,-
FLY3.683,-
I ALT4.963,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for hotellet er 2.560,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket er 1.280,- per person. Bemærk også, at flyet lander i Thailand den 10. maj.

 


Hotel

Vi har taget udgangspunkt i det 3-stjernede PP Charlie Beach Resort, der bl.a. byder på pool, betagende udsigt og god beliggenhed tæt på walking street.

SE MERE HER

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige fly fra København til Phuket.

FRA København: 9. – 21. maj 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder på og omkring Koh Phi Phi. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente 3 tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Transport er meget billigt i Thailand og på Phuket er der et godt lokalt transportsystem, der bl.a. omfatter busser, taxaer og færger. Hotellet tilbyder lufthavnstransport. Kontakt hotellet direkte herom. Bestil evt. selv transport på amazinglanta.com.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

 

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365