Vi finder de bedste rejsetilbud

Forlænget weekend i imponerende familiepark for kun 836,-


4 dages forlænget weekend i imponerende familiepark i det nordlige Tyskland for kun 836,- per person ved 4 personer inkl. overnatning i comfort cottage og adgang til badelandet!

Center Parcs tilbyder familievenlige ophold i deres 27 ferieparker med masser af aktiviteter i naturskønne omgivelser fordelt i Tyskland, Holland, Belgien og Frankrig. Vi har her taget udgangspunkt i ferieparken Bispinger Heide, der ligger tæt på Hamborg i skønne omgivelser ved skov og sø og byder på masser af sjov for hele familien! – Se et udpluk at de mange aktiviteter herunder.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er € 449 (3.345,-) for 4 personer i en comfort cottage renewed, hvilket er 836,- per person. Det kan være nødvendigt at tilpasse antal personer til 4.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 

I Bispinger Heide finder du masser af aktiviteter til hele familien og mange af aktiviteterne er inkluderet i opholdet. – Det omfatter bl.a. adgang til parkens vandland “Aqua Mundo”, hvor du bl.a. kan opleve vandrutsjebanen Aqua Racer samt hot tubs, bølgepool, børnepool og meget mere! – Derudover er adgang til legeland, nogle sportsfaciliteter og en lille mini-zoo også inkluderet.

Udover de inkluderede aktiviteter har du også mulighed for at købe adgang til endnu flere sjove aktiviteter til overkommelige priser. Det omfatter bl.a.:

Bueskydning

Bowling

Klatrevæg

Ponyridning

Quad kørsel for store og små

og meget meget mere! – som f.eks. bordtennis, badminton, Segway, mountain biking, fodbold og fuld body massage!

Se mere her

Alternative datoer

Vi har taget udgangspunkt i den 5 – 8. juli 2024, hvor prisen på udgivelsestidspunktet er 3.345,- i en comfort cottage renewed, hvilket er 836,- per person ved 4 personer.

Prisen afhænger af de valgte datoer og antal personer.

Eksempler på andre billige datoer er:
19. – 22.4 (874,- per person)31. 5 – 3.6 (887,- per person)

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


indtryk

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Mere information

Prisen tager udgangspunkt i 4 personer i en comfort cottage renewed, men det er muligt både at være færre eller flere rejsende.

Prisen afhænger af de valgte datoer.

Bispingen ligger mellem Hamborg (65 km) og Hannover (90 km) i det nordlige Tyskland.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365