Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Kreta for kun 1.498,-


1 uge på Kreta for kun 1.498,- inkl. fly og godt 3-stjernet hotel med pool!

Oplev det uspolerede og smukke Kreta, som på grund af sit unikke klima byder på både eksotiske palmer og bjerge med sne på toppen. Du kan dase på en af Kretas fantastiske strande, besøge den berømte Samariá kløft, dyppe tæerne i vandet på Den Lyserøde Strand eller gå på opdagelse i imponerende ruiner og storslået natur.

Se de gode tilbud her:
KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Der er mange rejser at vælge imellem Se hele udbuddet igennem her:

 


HENT VORES APP HER

Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 18. – 25. maj 24 (7 nætter)
Pris1.498,-

 

København: 25. maj – 1. jun 24 (7 nætter)
Pris1.698,-

 

Billund: 23. – 30. maj 24 (7 nætter)
Pris1.998,-

 

Aalborg: 15. – 22. jun 24 (7 nætter)
Pris2.298,-


Hotel – København

Hotel Marel er et godt drevet hotel i mellemklassen, der ligger perfekt langs strandpromenaden i Rethymnon. Atmosfæren her er dejlig rolig, og det er let at skifte mellem forfriskende svømmeture i havet og afslappende tider ved poolen. Om aftenen er der en hyggelig gåtur ind til Rethymnons snørklede gader.

Ved hotellets mindre poolområde findes der gratis solstole og parasoller. Gratis wifi er tilgængeligt i lobbyen, og receptionen holder åbent i dagtimerne. Stranden er direkte uden for hotellet, og flere af lejlighederne har smuk udsigt over havet fra balkonerne. Solstole og parasoller kan lejes på stranden. Man kan opleve trafikstøj fra gennemkørselstrafikken udenfor hotellet i nogle værelser, især under højsæsonen, og man skal krydse vejen for at nå stranden.

Fra København:

Hotel – København / Billund

Varvara’s Diamond er placeret i Platanes, en populær ferieby øst for Rethymnon. Hotellet ligger på en fredelig vej, kun få minutter fra centrum af Platanes, hvor du finder restauranter, butikker og barer. Stranden og havet er lige uden for hotellet, og der er også adgang til en dejlig hotelpool et kort stykke derfra. Hotel Varvara’s Diamond byder på et indbydende poolområde med en voksenpool og en separat børnepool. Der er solstole og parasoller tilgængelige ved poolen, og håndklædeservice tilbydes mod et gebyr.

Poolområdet, som ligger omkring 260 meter fra hovedbygningen, deles med et nabohotel. Der er også en snack-/poolbar, der deles med nabohotellet, hvor der serveres simple måltider som hamburgere, snacks og pizza. Der er en lille lobbybar på hotellet, gratis wifi over hele området, og et lille tv-hjørne i receptionen. Faciliteterne inkluderer bagageopbevaring og en lille parkeringsplads. Der er også mulighed for at grille. På stranden er solstole og parasoller tilgængelige mod betaling.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Hotel – Aalborg

Hotel Marva, som er familieejet, ligger smukt placeret ved Rethymnons kyst tæt på både stranden og centrum af Platanes. Her tilbydes overnatning i lejligheder, perfekt til en afslappende ferie. Hotellets faciliteter omfatter en swimmingpool, omgivet af en stor grøn græsplæne og en velholdt have. Du kan nemt tage en taxa eller den lokale bus for at komme til Rethymnon.

Marva er et charmerende hotel med to bygninger, den ene opført i 1990 og den anden i 2000. Hotelområdet er indrammet af en frodig have og ligger en kort spadseretur fra en strand med sand og småsten. For at nå til stranden skal man krydse en travl vej.

Hotellet tilbyder gratis wifi i fællesområderne og gratis bordtennis. Receptionen er åben døgnet rundt, og hotellet er beliggende 200 meter fra Platanes’ centrum i et boligområde nær en travl hovedvej, hvilket kan medføre støj. Transportmuligheder som lokalbus og taxa findes lige uden for hotellet.

Aalborg:

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund og Aalborg til Kreta!

 

Fra København: 18. – 25. maj 2024

 

Fra Billund: 23. – 30. maj 2024

 

Fra Aalborg: 15. – 22. jun 2024

Indtryk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Kreta. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365