Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Limnos for kun 2.198,-


1 uge på Limnos for kun 2.198,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med morgenmad, lille pool og god beliggenhed i gåafstand til stranden!

Udforsk det betagende Limnos eller Lemnos, som øen også er kendt som, beliggende i det nordlige Ægæiske Hav og en del af det autentiske Grækenland. Limnos præsenterer sig uden store turistområder og byder på en unik charme med sit vulkaniske landskab, der møder frodige marker og indbydende strande.

Se det gode tilbud her:
Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

Apollo har et stort udvalg af rejser. Se dem alle her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 12 – 19. maj 2024 (7 nætter)
Pris2.198,-


Hotel

Velkommen til Ifestos, beliggende i hjertet af Myrina, Limnos’ pulserende hovedstad. Nyd en rolig stund ved den beskedne pool eller tag på opdagelse i Myrinas livlige centrum fyldt med butikker og spisesteder. Ifestos tilbyder en fredelig atmosfære med nem adgang til både strandliv og byens mange tilbud. Med en kort gåtur, cirka 5 minutter, befinder du dig blandt charmerende taverner, caféer og butikker, hvilket gør det let at dykke ned i det lokale liv, samtidig med at du har et roligt tilflugtssted at vende tilbage til.

Selvom hotellet byder på en lille pool, er der ikke et egentligt område til solbadning. Gæster kan dog nyde solen i de tilgængelige liggestole, selvom parasoller ikke er til rådighed. Ifestos er placeret kun et stenkast fra Richa Nera-stranden, kun 250 meter væk, hvor du kan deltage i vandsportsaktiviteter eller leje solsenge og parasoller for en ekstra omkostning.

Gæster på Ifestos har glæde af gratis wifi over hele ejendommen og bekvem adgang til offentlig parkering i nærheden. Inden for en nem gåafstand finder du ikke kun et væld af shoppingmuligheder og restauranter, men også kulturelle skatte som Limnos’ arkæologiske museum og ruinerne af Kastro van Myrina, der inviterer til opdagelse og forundring.

 

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Limnos.

FRA KØBENHAVN: 12 – 19. maj 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Limnos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles sammen med rejsen hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365