Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lesbos for kun 2.198,-


1 uge på Lesbos for kun 2.198,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Apollo og Bravo Tours viser den samlede pris for alle rejsende.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. maj – 2. jun 24 (7 nætter)
Pris2.198,-

 

Billund: 2. – 9. jun 24 (7 nætter)
Pris2.699,-


Hotel – Fra København

Blue Waves Resort tilbyder en fredfyldt atmosfære i et lejlighedskompleks omkranset af en frodig have. Dette idylliske tilflugtssted består af adskillige bygninger, og fra det indbydende poolområde kan gæsterne nyde en skøn havudsigt. Resortet fremhæves af et attraktivt poolområde, komplet med en børnevenlig sektion, solsenge, parasoller og en betagende udsigt over det azurblå hav. Gæsterne kan slappe af ved poolbaren, som også tjener som hotellets reception, hvor der tilbydes forfriskende drikkevarer og lette snacks gennem dagen.

Gæsterne har adgang til gratis wifi, og for dem, der ønsker at udforske omegnen, ligger resortet blot 3,5 kilometer fra Plomari centrum og 1 kilometer fra Agios Isidoros stranden. Transport til og fra hotellet er gjort nemt, da bussen stopper ca. 800 meter fra resortet, med bagagetransport inkluderet. På stedet findes et minimarked for daglige fornødenheder samt flere hyggelige taverner og caféer i nærheden, der inviterer til lokale kulinariske oplevelser.

Fra København

 


Hotel – Fra Billund

Hyggeligt hotel lige ved havet

Ved første øjekast syner Viva Mare Hotel & Spa måske ikke af meget. Men går du gennem hotellets porte og ind på grunden, bliver du mødt af hotellets mange kvaliteter. Her er fredelige velduftende grønne haver og masser af pools, som du kan slå dig løs i. Fra mange dele af hotellet har du også en smuk havudsigt, for hotellet ligger nemlig lige ud til en lille privat strand, hvorfra du kan bade i det skønne hav.

Viva Mare Hotel & Spa ligger blot 1,4 km fra den billedskønne by Molivos og kun 1,2 km fra de varme kilder i Eftalou. Der er altså gode muligheder for at opleve forskellige ting, når du bor på Viva Mare Hotel & Spa. På hotellets grund finder du også mange gode faciliteter.  Der er hele seks pools fordelt på hotellet, hvoraf en af dem er en opvarmet indendørs pool. Fra flere af poolområderne, kan du ligge på en solstol under en parasol og nyde udsigten til havet. Med to børnepools og to legepladser er der også gode faciliteter for børn.

Trænger du til ekstra forkælelse, så kan du tage en tur i hotellets spaafdeling (mod gebyr). Her er der en indendørs pool med jacuzzi, sauna, og så kan du få forskellige behandlinger (mod gebyr). Du finder også et udendørs spaområde med en ”wellness-pool”. I poolen er der to jacuzzier samt to ”brusere” med højt vandtryk, så du kan få masseret kroppen. Disse faciliteter er kun for voksne.

På hotellet er der også en restaurant, hvor du kan nyde dagens måltider. Fra restauranten kan du nyde et måltid med en fantastisk havudsigt. Hotellet råder også over to barer.

Fra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo og Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Lesbos:

 

FRA København: 26. maj – 2. jun 2024

FRA Billund: 2. – 9. jun 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Lesbos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365