Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Hammamet med all inclusive for kun 2.897,-


1 uge i Hammamet med all inclusive for kun 2.897,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel direkte på stranden og værelse med havudsigt!

Hammamet er en populær kystby i Tunesien, kendt for sine smukke strande, gamle bydel og luksuriøse ferieresorts. Besøgende kan nyde sol og strand, udforske den charmerende gamle bydel og forkæle sig selv med wellnessbehandlinger. Det er en fantastisk destination for både afslapning og kulturelle oplevelser ved Middelhavet.

 

SE det gode tilbud HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 8. – 15. jun 24
v/2 personer2.897,-


Hotel

Nozha Beach Resort & Spa er med sin fantastiske beliggenhed på den fine sandstrand et paradis for både voksne og børn med masser af sjove ting at lave i løbet af dagen. Der er to udendørs pools, hvoraf den ene har tre vandrutsjebaner. All Inclusive er inkluderet, og der er flere restauranter at vælge imellem. På stranden venter solstolen på dig til behagelig afslapning under den tunesiske sol.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Hammamet:

FRA københavn: 8. – 15. jun 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Hammamet: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365