Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Karavostasi for kun 2.693,-


1 uges sommerferie i Karavostasi for kun 2.693,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med morgenmad, pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Karavostasi er en skjult perle i Epirus-regionen i det nordvestlige Grækenland, hvor man finder en idyllisk strand omgivet af frodig vegetation og klipper. Besøgende bliver budt på krystalklart vand, gyldent sand samt en fredfyldt atmosfære, langt fra de travle turistområder. Stranden er udstyret med nødvendige faciliteter som solsenge og parasoller, og der findes tavernaer i nærheden, hvor man kan nyde traditionel græsk mad. Karavostasi er det perfekte sted for dem, der søger en rolig og autentisk græsk strandoplevelse, ideel for familier, par, og solo-rejsende, der ønsker at udforske lokale seværdigheder og kulturelle skatte.

 

SE det gode tilbud her
Fra KøbenhavnFra_BillundFra_Aalborg
Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.693,-

 

Billund: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.991,-

 

Aalborg: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer3.297,-


Hotel – København


Karavostasi Beach Hotel er beliggende i fredelige og landlige omgivelser, et stenkast fra den skønne Karavostasi Strand. Dette hotel byder på en charmerende have og en pool, som fungerer som hotellets naturlige mødested. Gæsterne kan nyde en inkluderet morgenmadsbuffet, og hvis man vælger halvpension, er middagen også sikret. Hotellet appellerer til dem, der foretrækker en afslappet ferie eller ønsker at udforske området på egen hånd, herunder besøg til Sivota og Parga.

Poolområdet er et populært sted, hvor gæster kan slappe af, svale ned og nyde stilheden. Der er en børnevenlig sektion i poolen. Solstole og parasoller er tilgængelige uden ekstra omkostninger ved både poolen og stranden. Poolen er åben fra tidlig morgen til aften, med barbetjening mellem kl. 14.30 og 16.00. Der er også en poolbar.

Hotellets restaurant serverer morgenmad, frokost og middag med et udvalg af internationale og græske retter fra buffet eller à la carte-menuen. Hotellets bar tilbyder tidlig morgenmad og serverer is samt forfriskende drikkevarer i løbet af dagen. Gratis wifi er tilgængelig i fællesområderne. Faciliteterne inkluderer et minimarked og et begrænset antal låne-cykler. For at nå stranden, skal en smal vej med lokal trafik krydses. Karavostasi Strand ligger ca. 200 meter væk, Stavrolimena Strand 1 kilometer væk, og Arilla Strand 3 kilometer væk. Perdikas centrum er omkring 5 kilometer fra hotellet. Gæster, der ankommer i bil, kan benytte gratis parkering på stedet.

 

Fra København

Hotel – Billund / Aalborg

Elina er beliggende i et fredfyldt område, omfavnet af havet og frodige grønne bjerge, hvilket giver perfekte forhold for både afslapning og aktiviteter. Gæsterne kan vælge mellem at nyde en svømmetur i hotellets pool eller tage den korte tur til stranden for dejlige dage ved havet. Hotellets restaurant byder på lækre måltider, og der er mulighed for at tilkøbe halvpension for at sikre både morgenmad og middag. For de eventyrlystne tilbyder hotellet cykeludlån, og de maleriske omgivelser med olivenlunde inviterer til opdagelse, hvad enten du foretrækker vandring eller cykling.

Hotellets poolområde inkluderer en pool, solstole, parasoller og en praktisk pool- og snackbar. Karavostasi Beach, en fredelig bugt med en blanding af sand og sten, tilbyder leje af solstole og parasoller samt muligheden for at prøve forskellige vandsportsaktiviteter.

I hotellets buffetrestaurant serveres morgenmad, og her kan du også nyde frokost og middag inspireret af middelhavskøkkenet. Pool- og snackbaren tilbyder drikkevarer, frisk juice og lette måltider i løbet af dagen. Selvom Elina er et roligt hotel, har det faciliteter som en lille legeplads, en basketballbane, cykeludlån, muligheder for vandaerobic, bordhockey og bordtennis. Hotellet arrangerer også lejlighedsvis aftenunderholdning med musik. Gæster, der ankommer i bil, vil finde let tilgængelig offentlig parkering i nærheden.

Gratis wifi er tilgængelig i fællesområderne, men vær opmærksom på, at der findes trapper og niveauforskelle på hotellet. En smal vej med lokal trafik skal krydses for at nå stranden. Karavostasi Strand ligger cirka 200 meter fra hotellet, med yderligere strande og centrum af Perdika inden for kort afstand.

 

Se mere her:
Fra_BillundFra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund & Aalborg til Karavostasi:

 

FRA København: 24. jun – 1. jul 2024

 

FRA Billund: 24. jun – 1. jul 2024

 

FRA aalborg: 24. jun – 1. jul 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser omkring Karavostasi: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365