Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på det ikoniske Imperial hotel for kun 526,-


Ophold på det ikoniske 4-stjernede Imperial hotel for kun 526,- per person inkl. flot værelse i hjertet af København!

Er du til det moderne design og værdsætter du et hotelværelse, der udstråler stil og kvalitet? Så er Imperial Hotel ved Vesterport Station det ideelle valg som base til din miniferie i København. Allerede ved indgangen til hotellets lobby oplever du det historiske raffinement og den stemningsfulde atmosfære fra 1950’erne. Når traditionelle elementer møder moderne design, opstår der en unik atmosfære – og det er netop det, du finder på Imperial Hotel.

I 1950’erne oplevede danske håndværkere, møbelsnedkere og designere en blomstringsperiode. Det var et årti, hvor en række ikoniske design fandt vej til danske hjem og erobrede folks hjerter. Denne æra afspejles tydeligt på Imperial Hotel, der blev opført i 1958. I dag står hotellet som et smukt renoveret, klassisk designikon. Det er ikke blot et symbol på dette betydningsfulde årti, men også et globalt samlingspunkt. Her kan vi vække til live et designudtryk, der efterlader indtryk! På Imperial Hotel kan du blandt andet stifte bekendtskab med danske designlegender som Verner Panton, Fritz Hansen og Morten Engelbrecht.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 1.052,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 526,- per person. Der er flere alternative datoer længere nede på siden.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 14. – 15. april, men der er andre datoer til billige priser på Imperial hotel. Se et udvalg her:

der kan klikkes på datoerne
12. – 13.421. – 22.428. – 29.4

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Hotel

SE MERE HER:

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i København: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365