Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Rhodos for kun 1.998,-


1 uge på Rhodos for kun 1.998,- per person inkl. fly og 3-stjernet hotel med pool og god beliggenhed tæt på stranden!

Rhodos er en velkendt og den mest populære perle i det græske ø-hav som med sin hyggelige stemning indbyder til ren nydelse og afslapning. Rhodos er en af de største græske øer og her finder du bl.a. smukke strande og mange spændende seværdigheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra_AalborgKøbenhavn
Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende!

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 23. – 30. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.998,-

 

Aalborg: 12. – 19. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.298,-

 

København: 23. – 30. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.998,-


Hotel

Bayside Hotel Katsaras, beliggende i Kremasti på den maleriske vestkyst af Rhodos, er det perfekte tilflugtssted for familier, der søger sol og sjov! Midt i hotellets frodige have finder du en indbydende pool med en separat børnepool, mens stranden ligger blot et stenkast væk på den anden side af en lille vej. Nyd også bekvemmeligheden af en poolbar og en hyggelig taverne lige ved vandkanten.

Hotellet præsenterer et charmerende poolområde udstyret med komfortable liggestole og parasoller, mens stranden tilbyder mulighed for diverse vandsportsaktiviteter mod et tillægsgebyr, ikke arrangeret af hotellet.

To forskellige restauranter på hotellet forkæler gæsterne med et udvalg af internationale retter samt autentiske, græske smagsoplevelser. Derudover er der både en poolbar og en lobbybar, der frister med forfriskende drikkevarer, mens strandtavernen tilbyder en unik atmosfære med drinks lige ved vandkanten.

Gratis trådløst internet dækker hele hotellet, men det skal bemærkes, at den nærliggende lufthavn kan medføre en vis grad af flystøj, som nogle gæster kan finde forstyrrende.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra_AalborgKøbenhavn

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund & Aalborg til Rhodos:

 

FRA billund: 23. – 30. jun 2024

 

FRA Aalborg: 12. – 19. jun 2024

 

FRA København: 23. – 30. jun 2024

Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Rhodos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365