Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Marienlyst strandhotel for kun 739,-


Ophold på 4-stjernede Marienlyst strandhotel i Helsingør for kun 739,- per person inkl. morgenmad og daglig spa-adgang!

Marienlyst Strandhotel tilbyder et idyllisk ophold, hvor total afslapning møder en uovertruffen spa- og wellnessoplevelse. Dette anerkendte hotel har med rette modtaget titlen som Årets Spa i 2020, takket være dets ekstraordinære faciliteter. For dem, der søger spænding, byder Casino Marienlyst indenfor i et spilleunivers fyldt med spænding ved roulettebordet og pokerhændernes uforudsigelighed.

Beliggende et stenkast fra Øresund og med udsigt til det majestætiske Kronborg Slot, står Marienlyst Strandhotel som en prisbelønnet destination. Gæster kan forvente et uforglemmeligt ophold præget af luksuriøs velvære, hvilket understreges af hotellets modtagelse af Oplevelsesprisen 2022 for bedste velværeoplevelse og fornyet anerkendelse som Årets Spa ved Danish Beauty Award 2020.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for 2 personer i et dobbeltværelse er 1.477,- hvilket svarer til 739,- per person. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 14. til den 15. april, men der er andre datoer til billige priser på Marienlyst strandhotel. Se et udvalg her:

DER KAN KLIKKES PÅ DATOERNE:
7. – 8.421. – 22.428. – 29.4

Hotel

Se mere her

Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365