Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lefkas for kun 1.998,-


1 uge på Lefkas for kun 1.998,- per person inkl. fly og hotel med morgenmad og god beliggenhed lige ved stranden!

Hvis du vil besøge nogle af Europas fineste strande skal du tage turen til Lefkas, der ligger syd for Korfu i Det Ioniske Hav på Grækenlands vestkyst. Lefkas er en naturskøn ø, med små charmerende græske byer, hvor du finder fantastiske gourmetrestauranter og gode shoppingmuligheder.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra_AalborgFra København
Bemærk: Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

Billund: 17. – 24. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer1.998,-

 

Aalborg: 24. jun – 1. jul 2024 (7 nætter)
v/2 personer2.468,-

 

København: 17. – 24. jun 2024 (7 nætter)
v/2 personer3.004,-


Hotel – Billund / København

Elati fremstår som en ægte skat midt i Nidris hjerte. Med sin umiddelbare nærhed til stranden, som er adskilt fra hotellet af en frodig have, tilbyder stedet en idyllisk flugt. Nidris charmerende bykerne er hjemsted for et bredt udvalg af taverner, barer og spisesteder, hvor man kan forføres af aromatiske dufte og autentiske græske smagsindtryk.

Dette indbydende og pittoreske hotel er placeret ved vandkanten i Nidri og fremhæves af tilgængeligheden af solsenge og parasoller på stranden for en afslappende dag. En kølig pause kan nydes i hotellets skyggefulde have, der ligger mellem bygningen og strandlinjen, og mod en mindre afgift kan strandhåndklæder udlånes.

Gæsterne kan benytte gratis trådløst internet på hotellets fællesområder. Selvom Elati ikke har en traditionel reception, er personalet altid inden for rækkevidde og klar til at assistere gæsterne ved Ammos restaurant, hvor en indbydende morgenmad serveres. Dets centrale placering giver liv og røre, som kan være livlig for nogle.

Hotellets strategiske position giver perfekte muligheder for at udforske Nidri og det videre Lefkas. En biludlejning for en dag eller deltagelse i en af de arrangerede udflugter kan varmt anbefales for at fuldt ud opleve øens skønhed. Et must er en bådtur til de omkringliggende øer for at nyde det klare blå vand.

 

SE det gode tilbud her
Fra_BillundFra København

Hotel – Aalborg

Georgio byder velkommen som et charmerende hotel med en enestående service, der tilpasses individuelle behov. Vores lyse og komfortable lejligheder skaber den perfekte ramme for både par og venner, der søger en uforglemmelig ferieoplevelse. På Georgio kan I slappe af på vores dejlige terrasse ved poolområdet, der er udstyret med borde og stole til jeres komfort. Beliggende i gåafstand fra både Lefkas centrum og den stemningsfulde havnepromenade i Nidri, er vores hotel ideelt placeret for at udforske det bedste af området.

Hotel Georgio er en familiedrevet oase midt i hjertet af Nidri. Vores indbydende poolområde med solstole og parasoller skaber det perfekte sted at slappe af og nyde solen. Med en terrasse ved poolen kan I nyde jeres måltider under åben himmel. Gratis wifi er tilgængeligt ved poolen, og restauranter samt havnepromenaden ligger inden for gåafstand. Stranden ligger også kun ca. 400 meter væk. Vær opmærksom på, at receptionen har begrænsede åbningstider. Da vores hotel ligger i en gågade, standser bussen ca. 500 meter væk ved ankomst og afrejse, og bagagen transporteres ikke, men roen og fraværet af trafik sikrer jer en fredfyldt atmosfære under hele jeres ophold.

 

SE det gode tilbud her
Fra_Aalborg

Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København, Billund & Aalborg til Lefkas:

 

FRA Billund: 17. – 24. jun 2024

 

FRA aalborg: 24. jun – 1. jul 2024

 

FRA København: 17. – 24. jun 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Lefkas: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo!


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365