Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Makarska for kun 2.598,-


1 uge i Makarska i Kroatien for kun 2.598,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet hotel med pool og skøn beliggenhed lige ved stranden!

Makarska er en af Kroatiens mest populære feriedestinationer med en flere kilometer lang strand med helt klart vand.
Samtidig er Makarska en meget smuk by med skøn atmosfære. Byen er ikke så stor, men byder på masser af charme med gamle stenhuse, hyggelige torve og en livlig havnepromenade. Her kan du også nyde gode middage på hyggelige restauranter ud til havet.

 

SE det gode tilbud HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. – Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 11. – 18. maj 24
v/2 personer2.598,-


Hotel

Hotel Tamaris er en favorit blandt Apollos gæster og ligger langs den smukke Makarska Riviera. Beliggende tæt ved Tučepis livlige strandpromenade, tilbyder hotellet, der er familieejet og drevet, en fremragende spiseoplevelse i en af rivieraens mest eftertragtede restauranter. Som et Apollo Mondo Local-hotel, præsenterer Hotel Tamaris sig med en unik lokal charme og høje gæstetilfredshedsrater.

Hotel Tamaris byder på en fredfyldt atmosfære ved kanten af Tučepis strandpromenade, omgivet af hyggelige restauranter og caféer. Her kan gæsterne nyde afslappende svømmeture i hotellets pool, som inkluderer en børneafdeling, og benytte sig af solsenge og parasoller. Mod et gebyr tilbydes håndklædeservice, og for dem, der foretrækker havet, er der en dejlig rullestensstrand lige under hotellet med muligheder for solbadning og vandsport – også mod betaling.

Hotellets a la carte-restaurant, Freyja, er kendt for sin udsøgte menu af både lokale kroatiske specialiteter og internationale retter. Derudover har hotellet en lille butik, hvor man kan købe kvalitetsost, vin, og souvenirer.

For de aktive tilbyder hotellet et veludstyret fitnessrum og en sauna, med muligheder for massage og skønhedsbehandlinger mod en ekstra omkostning.

Hotel Tamaris har yderligere bekvemmeligheder, såsom gratis Wi-Fi i fællesområder og på stranden. Bygningen strækker sig over syv etager med restaurant og reception i bunden. En ny fløj tilføjer moderne værelser og lejligheder til ejendommen. Gæsterne kan nyde godt af gratis parkering, og mens musik fra nærliggende hoteller kan høres, er trafikken minimal.

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Makarska:

FRA københavn: 11. – 18. maj 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Makarska: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365