Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Cypern for kun 2.498,-


1 uge på Cypern for kun 2.498,- per person inkl. fly og flot 3-stjernet hotel med pool!

Cypern er den perfekte ferie for dig, som elsker sol, varme og smukke strande, der tilmed har Europas reneste badevand. De gode restauranter og mange muligheder for at kombinere en aktiv ferie med historiske og kulturelle seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål.

 

SE det gode tilbud HER:
Fra KøbenhavnFra Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsendeDer er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 2. – 9. jun 2024 (7 nætter)
Pris2.498,-

 

Billund: 21. – 28. jun 24 (7 nætter)
Pris2.735,-


Hotel

Sweet Memories byder på et herligt poolområde med to pools, hvilket skaber de perfekte rammer for rolige feriedage. Beliggende inden for gåafstand til flere strande ved Fig Tree Bay, indbyder dette hotel til uforglemmelige oplevelser ved kysten. Der findes endda et praktisk minimarked, hvor du kan forsyne dig med alt nødvendigt til en simpel frokost på balkonen eller til en hyggelig picnic på stranden.

Hotellet Sweet Memories præsenterer en imponerende poolfacilitet, inklusive en stor hovedpool, en separat børnepool samt komfortable solstole og parasoller. Udover dette tilbyder hotellet en restaurant, hvor du kan nyde lækre måltider til både frokost og middag, samt en hyggelig poolbar, der serverer morgenmad samt forfriskninger og snacks i løbet af dagen.

Gratis wifi er tilgængeligt i fællesområderne, og hårtørrere kan lånes i receptionen mod et depositum. For yderligere sikkerhed tilbydes muligheden for at deponere værdigenstande mod betaling i receptionen. Sweet Memories består af en hovedbygning med elevator og ni mindre bygninger uden elevator, hvilket skaber en charmerende atmosfære med trapper og niveauforskelle både på og uden for hotellet. Vær opmærksom på, at lokaltrafikken i visse tilfælde kan være en smule generende, men med et busstoppested i nærheden er det nemt at udforske området, herunder centrum af Protoras/Fig Tree Bay med dets spændende udvalg af restauranter og butikker, der alle kan nås til fods.

 

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

Hos Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Cypern:

FRA København: 2. – 9. jun 2024

 

FRA billund: 21. – 28. jun 24

 


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser på Cypern. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365