Vi finder de bedste rejsetilbud

Ophold på Comwell Rebild Bakker for kun 322,-


Ophold på det 4-stjernede Comwell Rebild Bakker for kun 322,- per person inkl. overnatning, morgenmad og adgang til pool, sauna og sportsfaciliteter!

Comwell Rebild Bakker ligger midt i den smukke nationalpark Rebild Bakker i Himmerland. Hotellet er kun 20 minutter fra Aalborg og byder på super gode sportsfaciliteter som f.eks. tennis, bordtennis, svømning i åben sø, petanque og fantastiske ruter til vandre-, jogging- og mountainbiketure. Comwell Rebild Bakker er dermed et oplagt valg til dig, der ønsker at kombinere en aktiv ferie med afslapning og god mad i naturskønne omgivelser.

Comwell Rebild Bakker har 151 velindrettede dobbeltværelser – alle med privat balkon eller terrasse med udsigt over det bakkede naturlandskab, der omgiver hotellet.

Se det gode tilbud her

Bemærk: Den samlede pris for opholdet er 644,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 322,- per person. Husk at vælge laveste pris på Trivago. Der er flere alternative datoer til sammenlignelige priser. Vi har samlet et udpluk længere ned på siden.

Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


ALTERNATIVE DATOER

Vi har taget udgangspunkt i et ophold fra den 19. – 20. april, men der er andre datoer til gode priser på Comwell Hotel Rebild Bakker. Se et udvalg her:

Der kan klikkes på datoerne
14. – 15.421. – 22.428. – 29.4

Hotel


Se mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365