Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Paros for kun 3.187,-


1 uge på Paros for kun 3.187,- per person inkl. fly og godt hotel med morgenmad og pool!

Paros er en græsk ø beliggende i Det Ægæiske Hav og tilhører øgruppen Kykladerne, der består af flere øer. Øen er kendt for sine maleriske landsbyer, krystalklare strande og historiske steder. Hovedbyen på øen er Parikia, som også fungerer som hovedhavn. Andre betydningsfulde byer inkluderer Naoussa, en charmerende fiskerlandsby, og Lefkes, en traditionel bjerglandsby.

Paros har en rig historie, der strækker sig tilbage til antikken. Der er flere historiske seværdigheder på øen, herunder det antikke tempel Apollo, en ikonisk symbol for Paros, og det venetianske slot, som dominerer Parikias havn.

 

SE det gode tilbud HER:

Bemærk: Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. maj – 1. jun 24
v/2 personer3.187,-


Hotel

Hotel Pandrossos tilbyder en ideel beliggenhed midt i hjertet af Parikia, med den charmerende havn og havnepromenaden lige rundt om hjørnet. Den nærliggende strand er blot en kort gåtur væk, og hvis du foretrækker at slappe af ved poolen, kan du nyde vores hyggelige poolområde med en bar, der serverer forfriskende kolde drikkevarer.

Morgenmad er inkluderet under dit ophold på Hotel Pandrossos.

Hotel Pandrossos har en perfekt beliggenhed tæt på både stranden, havnen og byens centrum. Vores poolområde er udstyret med solstole og parasoller, så du kan nyde solen i fred og ro. Vores restaurant tilbyder lune aftener med udsigt over vandet og autentiske græske retter. Vi har også en a la carte-restaurant, der specialiserer sig i thailandsk mad.

Gratis wifi er tilgængeligt i fællesområderne, og du kan opbevare dine værdigenstande sikkert i receptionen mod et gebyr. Vær opmærksom på, at der er trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Lokaltrafik er tilgængelig for at lette din rejse rundt på øen.

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Santorini:

FRA københavn: 25. maj – 1. jun 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Paros: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365