Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Skiathos for kun 2.498,-


1 uge på Skiathos for kun 2.498,- per person inkl. fly og 3,5-stjernet hotel med morgenmad og pool!

Skiathos er en lille græsk ferieø med masser at byde på, uanset om du er til strand, byliv eller en aktiv ferie. Den smukke natur med olivenlunde, frugt- og valnøddetræer samt mere end 60 dejlige strande har bidraget til kælenavnet “The Aegean Paradise”.

 

SE det gode tilbud til skiathos HER:

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: I anledning af Grækenlands nationaldag den 25. marts, er der kun i dag 500,- rabat per person hos Apollo på alle græske destinationer. Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Se dem alle her:


 FLYSØGEMASKINE

Vidste du, at du kan søge efter fly på Rejs365? – Prøv det her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. maj – 1. jun 24
v/2 personer2.498,-


Hotel

Hermes Skiathos er smukt beliggende i det maleriske Kolios-område på Skiathos, med mulighed for både afslapning ved poolen og forfriskende svømmeture i havet, der ligger i nærheden. Hotellet, som ligger på en bakke, giver en fortryllende udsigt over det blå hav.

Bestående af to bygninger fordelt på 4 etager, indrammet af frodigt grønt på Skiathos, tilbyder Hermes Skiathos en charmerende terrasse med pool, komplet med solsenge og parasoller samt en børnepool. Poolbaren, der omdannes til restauranten Il Gusto om aftenen, frister med middelhavsinspirerede retter, friskfanget fisk og skaldyr, akkompagneret af stemningsfuld musik. Der er også et supermarked tilgængeligt på hotellet.

Gratis wifi dækker hele hotellet, mens underholdning som billard og parkering tilbydes også. Med kun 50 meter til nærmeste busstoppested og 7 kilometer til den charmerende Skiathos by, er der nem adgang til oplevelser og faciliteter. Stranden Tzaneria ligger blot 500 meter væk, mens den livlige sandstrand Vromolimnos er ca. 800 meter væk, selvom en trafikeret vej skal krydses for at nå stranden.

 

SE mere HER:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

Hos Apollo har vi fundet et godt tilbud fra København til Skiathos:

FRA københavn: 25. maj – 1. jun 2024

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser på Skiathos: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


TRANSPORT

 

Transfer kan bestilles hos Apollo.


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365