Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Kanali for kun 2.430,-


1 uge i Kanali for kun 2.430,- per person inkl. fly og flot hotel med smuk udsigt, pool og beliggenhed lige ved stranden!

Kanali er en lille by i Epirus-området på det græske fastland, beliggende langs med en skøn 20 kilometer lang strandkyst. Det er et roligt sted med kun få turister, så her findes der masser af muligheder for at slappe af. Langs med stranden findes hyggelige restauranter og caféer, hvor det er skønt at få en forfriskning og nyde udsigten over vandet.

SE det gode tilbud til Kanali HER:
Fra BillundFra København
Bemærk: I anledning af Grækenlands nationaldag den 25. marts, er der kun i dag 500,- rabat per person hos Apollo på alle græske destinationer. Apollo viser den samlede pris for alle rejsende. Se dem alle her:


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

billund: 10. – 17. jun 24 (7 nætter)
Pris2.430,-

 

københavn: 10. – 17. jun 24 (7 nætter)
Pris3.778,-


Hotel

 

Poseidon Beach er et dejligt hotel, som ligger kun få skridt fra den lange og brede sandstrand i Kanali. Hotellet har en smuk udsigt over havet, og her kan du nyde roen og en smuk solnedgang.

SE mere HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Læs videre efter annoncen

Annonce


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Kanali:

FRA billund: 10. – 17. jun 24

 

FRA københavn: 10. – 17. jun 24


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Kanali. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


TRANSPORT

 

Transfer kan tilkøbes hos Apollo.


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365