Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Symi for kun 3.131,-


1 uge på Symi for kun 3.131,- inkl. fly og 3-stjernet hotel med smuk udsigt og morgenmad!

Symi er kendt som den smukkeste blandt De Dodekanesiske Øer. Med sin overskuelige størrelse byder Symi på en skøn og afslappende ferie i rolige omgivelser, og øens mange små vige og bugter giver gode bademuligheder. Ovenfor havnen klatrer de pastelfarvede huse i nyklassisk stil op over bjergsiderne og udgør på alle tider af døgnet et betagende syn.

SE det gode tilbud til Symi HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se hele udvalget igennem her:

 

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 19. – 26. maj 24 (7 nætter)
Pris3.131,-

 

Billund: 26. maj – 2. jun 24 (7 nætter)
Pris3.318,-


Hotel – København

Det charmerende Hotel Niriides består af fem hyggelige bygninger, der snor sig op ad en skråning med en fortryllende udsigt over havet. En skøn skyggefuld terrasse ved snackbaren inviterer dig til at nyde lette måltider og forfriskninger, mens du indånder den betagende panoramaudsigt. Morgenmadsbuffeten, inkluderet i prisen, præsenterer en rigdom af lokale delikatesser og hjemmedyrkede produkter.

Selvom hotellet ikke har en pool, er Nimborio Beach kun et stenkast væk på den anden side af vejen, hvor du kan nyde det krystalklare vand. Gratis wifi er tilgængeligt i fællesområderne, og receptionen er åben fra kl. 08.00 til 23.00. Parkering er tilgængelig, og det er omkring 3,4 km til Symis havn. Vær opmærksom på, at der er trapper og niveauforskelle på hotellets område, og lokaltrafikken kan være livlig til tider.

 

Se mere her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce

 


Hotel – Billund

På Hotel Nireus kan du opleve den autentiske charme ved at bo lige ved havnepromenaden i Symi by, hvor de pastelfarvede huse malerisk klatrer op ad bjergskråningerne. Beliggenheden tilbyder en bekvem gåafstand til stranden, lokale taverner og shoppingmuligheder. Hvis du ønsker det lille ekstra, kan du vælge et værelse med en fortryllende havudsigt!

Hotel Nireus er en perle langs havnepromenaden i Symi by, der byder på en fin og intim atmosfære. Med et værelse med havudsigt kan du fuldt ud nyde synet af små fiskerbåde, det pulserende liv på de hyggelige taverner og det græske flag, der stolt vajer i vinden. Faciliteter inkluderer en restaurant med begrænsede åbningstider og en bar/snackbar samt opholdsrum med tv. Wifi er tilgængeligt på fællesområderne, og der er kun ca. 500 meter til en smuk stenstrand. Hotellet ligger også i nærheden af restauranter, barer og butikker i centrum. Vores lokale samarbejdspartner vil være til rådighed for at hjælpe dig med at finde vej til hotellet efter din ankomst til havnen i Symi.

 

Se mere her:

 


FLY

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra København og Billund til Symi:

 

FRA københavn: 19. – 26. maj 24

 

FRA BILLUND: 26. maj – 2. jun 24


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og seværdigheder omkring Symi. De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun håndbagage, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365