Vi finder de bedste rejsetilbud

Ølrejse til Prag for kun 2.104,-


3 dage i Prag for kun 2.104,- inkl. fly og unikt bryghus-hotel med morgenmad og et Exclusive øl-værelse med privat øl-badekar!

Er du glad for øl kan du i Prag få et helt unikt hotelophold på U Medvidku-Brewery Hotel. Hotellet huser et berømt tjekkisk mikrobryggeri og giver dig mulighed for at overnatte på et særligt øl-værelse. På værelset finder du bl.a. et badekar med 3 haner, hvor den ene hane er fyldt med det skønneste øl. Drik bare løs – en ny tønde er tilgængelig hver dag

SE fly og det unikke hotel i prag HER:
København
Fra_Billund
Bemærk:  Exclusive øl-værelse kommer frem et lille stykke nede på værelsesoversigten. Der er kun et øl-værelse så prøv andre datoer, hvis værelset er reserveret.

Bemærk også, at der kan være små prisforskelle på PC og mobil.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 15. – 17. jun 23
HOTEL1.674,-
FLY430,-
I ALT2.104,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for øl-værelset er 3.348,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.674,- per person. Husk at vælge exclusive øl-værelse ved bestilling.

 

billund: 15. – 17. jun 24
HOTEL1.674,-
FLY1.333,-
I ALT3.007,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for øl-værelset er 3.348,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 1.674,- per person. Husk at vælge exclusive øl-værelse ved bestilling.

 


Hotel

U Medvidku er et historisk hotel, der huser en af ​​Prags ældste restauranter fra 1466 og et berømt mikrobryggeri med en pub, der serverer typisk tjekkisk køkken og hjemmelavet øl. Bryggeriture er tilgængelige efter anmodning. U Medvidku har ligeledes en stor traditionel ølhal og en ølhave, der serverer tjekkiske specialiteter. Som noget helt særligt kan du prøve at bo i hotellets unikke øl-værelse med øl-badekar.
Hotellet ligger centralt kun 200 m fra metrostationen Národní třída og byder på malede renæssancelofter og historiske værelser med træbjælker eller moderne superior-værelser med luksuriøst badeværelse.

SE MERE HER:
KøbenhavnBillund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra Billund og København til Prag:

 

FRA københavn: 15. – 17. jun 24

 

 

FRA Billund: 15. – 17. jun 24

 


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Prag: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


Transport

 

Billeje er meget billigt i Prag.

Bestil HER:
Fra_BillundFra København

 


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365