Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge i Sarandë for kun 2.198,-


1 uge i Sarandë for kun 2.198,- per person inkl. fly og populært hotel med morgenmad og skøn beliggenhed med havudsigt!

En ferie i Sarandë i Albanien byder på god mad, spændende historie, smuk natur og skønne strande! Byen strækker sig langs med en bugt og ligger en kort bådtur fra Korfu. På trods af byens størrelse har den alligevel meget at byde på: gode strande, en indbydende strandpromenade og spændende restauranter!

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Bemærk: Der er mange rejser at vælge mellem hos Apollo. Se heleudvalget igennem her:

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 25. maj – 1. jun 24 (7 nætter)
Pris2.198,-

 

Billund: 10. – 17. jun 24 (7 nætter)
Pris2.784,-

 


Hotel

Hotel Joni ligger direkte ved stranden i den rolige udkant af Saranda. Nyd havet og stranden om dagen, og om aftenen kan du slentre ind mod centrum og sætte dig til rette på en hyggelig restaurant, hvor du kan nyde grillet frisk fisk eller lokale specialiteter.

Med sin fantastiske beliggenhed lige ved Sarandas strand tilbyder Hotel Joni altid muligheden for en forfriskende dukkert i havet. Solstole, parasoller og badehåndklæder er inkluderet, og hvis du foretrækker en pool, er gæster på Joni velkomne til at benytte nabohotellet Saranda Palaces faciliteter.

Hotel Jonis restaurant frister med et udvalg af fiske- og skaldyrsretter. Efter middagen er det oplagt at tage en lille gåtur langs den idylliske småbådshavn, der ligger lige ved hotellet. Beliggende ved en bakke, byder hotellet på betagende udsigter over Saranda og solnedgangen.

Wifi er tilgængeligt i fællesområderne, og der er mulighed for at deponere værdigenstande i receptionen. Receptionen er åben fra kl. 07.00 til 23.00. Bemærk, at der er en stejl bakke op til hotellet samt trapper og niveauforskelle både indenfor og udenfor, herunder trapper ned til stranden.

Se mere her:
Fra KøbenhavnFra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Sarandë:

 

FRA København: 25. maj – 1. jun 2024

 

FRA Billund: 10. – 17. jun 2024

 


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Sarandë. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365