Vi finder de bedste rejsetilbud

1 uge på Lesbos for kun 1.798,-


1 uge på Lesbos for kun 1.798,- per person inkl. fly og godt 3-stjernet hotel!

På den græske ø Lesbos oplever du det ægte Grækenland med både fine strande og græsk hverdagsliv. Naturen er præget af grønne skove, sølvgrå olivenplantager og brede blågrønne bugter, som skærer sig ind i landskabet. Da relativt få feriegæster har opdaget denne græske perle er priserne stadig favorable og trængslen i feriebyerne til at overse. Lesbos passer perfekt til dig, som vil have en afslappende ferie med masser af sol og skønne strande.

SE DET GODE TILBUD HER:
Fra KøbenhavnFra_Billund

Apollo og Bravo Tours viser den samlede pris for alle rejsende.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 26. maj – 2. jun 24 (7 nætter)
Pris1.798,-

 

Billund: 2. – 9. jun 24 (7 nætter)
Pris2.199,-


Hotel – Fra København

Lejlighedshotellet Molyvos Queen, beliggende på en bakke, byder på fortryllende udsigt over Det Ægæiske Hav. Her indkvarteres gæster i autentiske lejligheder, og adgangen til den stenede strand kan enten foregå til fods eller ved at leje en cykel direkte fra hotellet. Den maleriske lille havn i Molyvos med sine taverner og barer ligger inden for gåafstand fra hotellet.

Molyvos Queen er et intimt lejlighedshotel med blot 10 lejligheder, som er indrettet i en traditionel stenbygning, beliggende i den ældre del af Molyvos. Hotellet omgives af en charmerende lille have fyldt med palmer og blomster, hvor gæsterne kan nyde udsigten over middelalderborgen og Det Ægæiske Hav. Selvom hotellet ikke har en pool, er den klare vandstrand kun omkring 800 meter derfra.

Gæsterne kan nyde gratis wifi på hotellet samt muligheden for at leje cykler og gratis parkering.

Fra København

 


Hotel – Fra Billund

Populære lejligheder tæt på strand og by

Midt i Anaxos og i kort afstand til stranden ligger det hyggelige hotel Cristinas Garden. Her finder du kort sagt de perfekte omgivelser og en skøn familieejet atmosfære, hvor du med garanti vil føle dig hjemme fra første sekund.

I den store have, der er fyldt med flotte blomster, ligger det dejlige poolområde med både solstole og parasoller. Vil du hellere til stranden, når du den let til fods – det samme gælder den hyggelige by Anaxos, hvor der er et fint udvalg af både caféer og restauranter.

Du kan også nyde måltider i hotellets egen restaurant, Cristinas Garden, som serverer en lækker morgenmadsbuffet og a la carte frokost og aftensmad. Ønsker du selv at lave din mad eller købe forfriskninger ligger der et minimarked ca. 300 m fra hotellet.

Det er ikke uden grund, at mange danskere igennem årene har nydt en fantastisk ferie på Christinas Garden. Det vidner netop om den gode kvalitet og de mange gode oplevelser, som rigtig mange danskere har haft – det får dem til at besøge stedet igen og igen.

Fra_Billund

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På Apollo og Bravo Tours har vi fundet gode tilbud fra Billund og København til Lesbos:

 

FRA København: 26. maj – 2. jun 2024

FRA Billund: – 2. – 9. jun 2024


TURE OG OPLEVELSER

Der findes mange ture og oplevelser i Lesbos. Se listen igennem og bestil nemt på Getyourguide her:


MERE INFORMATION

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan oftest rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365