Vi finder de bedste rejsetilbud

3 uger i Australien for kun 13.507,-


3 uger i Australien for kun 13.507,- per person inkl. fly og flot 4-stjernet boutique-hotel med super beliggenhed!

Besøg landet Don Under og oplev Australiens storslåede naturoplevelser, dyreliv, storbyer, fremragende strande og spændende kultur!
Denne rejse tager udgangspunkt i Sydney, der er en af verdens smukkeste storbyer. Byen ligger smukt ud til Stillehavet med en skærgård af småøer og klippeskær. Sydney tilbyder noget for enhver smag. Her finder du bl.a. det verdensberømte Operahus, stranden Bondi Beach, nationalparken Blue Mountains, og masser af spændende butikker og trendy caféer.

Det er også oplagt at leje en bil eller autocamper og tage op langs kysten mod Queensland eller sydpå mod Melbourne. Uanset hvilken vej du vælger, står oplevelserne i Australien i kø!

SE fly og hotel HER:
Husk at lade søgningen blive helt færdig. Der kan være mindre prisforskelle på mobil og pc. Undersøg med fordel, hvor det er billigst inden bestilling.

Rejs365 er ikke et rejsebureau, men en rejseside der finder gode tilbud! Læs mere her


Læs videre efter annoncen

Annonce


Prisoversigt

 

København: 16. sep – 7. okt 2024
HOTEL6.729,-
FLY6.778,-
I ALT13.507,-Pris pr. person ved 2 personer
Bemærk: Den samlede pris for overnatningen er 13.458,- for 2 personer i et dobbeltværelse, hvilket svarer til 6.729,- per person. På grund af flytiderne har vi taget udgangspunkt i et hotelophold fra 17. sep – 7. okt 2024


Hotel

Kirketon Boutique Hotel er et flot 4-stjernet hotel med mange af Sydneys højdepunkter lige uden for døren. Sydney Opera House og Darling Harbour ligger inden for gåafstand. Hotellet er også hjemsted for den moderne australske restaurant Jamies’ Kitchen.

Hotellet minder om de store parisiske boutiquehoteller og den nye bølge af New York-ejendomme, og det ligger i en smukt restaureret 2-etagers bygning, som er fredet.

Kirketon Boutique Hotel ligger i et roligt hjørne mellem Darlinghurst, Potts Point og Kings Cross, 5 minutters gang fra Oxford Street og Kings Cross Station. Royal Botanic Gardens ligger 20 minutters gang derfra.

 

Se mere her

 


Læs videre efter annoncen

Annonce


Fly

 

På vores flysøgemaskine har vi fundet billige flybilletter fra  København til Sydney.

 

FRA KØBENHAVN: 16. sep – 7. okt 2024


Ture og oplevelser

Der findes mange spændende oplevelser i Sydney: De kan nemt bestilles på GetYourGuide her:


Forsikring

Undersøg om din egen rejseforsikring dækker afbestilling før du tilkøber afbestillingsforsikring. – Du kan være dækket i forvejen! – Har du ikke rejseforsikring kan du indhente det billigste tilbud her: Findforsikring.dk


mere information

Prisen tager udgangspunkt i 2 personer. Man kan sagtens rejse flere voksne og eller med børn og derved typisk opnå en billigere pris pr. person.

Hvis rejsen er med “Vis fly” og “Vis hotel” link, så er der tale om en sammensat rejse. Det vil sige at fly og hotel skal bestilles hver for sig. Prisen vi angiver vil dog være samlet for fly og hotel med mindre andet er angivet.

Hvis rejsen er med “Vis rejse” link, så er der tale om en pakkerejse, hvor fly og hotel bestilles på en gang.

Flyprisen inkluderer kun en lille taske, men bagage kan tilkøbes.

Tjek altid datoerne for at se om de passer sammen før du bestiller, da vi kan have begået fejl. Tjek derudover også prisen på begge ting før du bestiller det ene, da prisen kan have ændret sig.

Se rejsevejledningen, rejserestriktioner og lokale restriktioner vedr. Coronavirus/COVID-19 på udenrigsministeriets hjemmeside her.


HENT VORES APP HER

Next Post

Previous Post

Kontakt  /  FAQ  /  Om os  /  Partnerskab  /  Presse  /  Privatlivspolitik  /  Vilkår

Tilmeld nyhedsbrev

© 2024 Rejs365